Fluor Tomi 13 kilót fogyott: ennyire megváltozott 2 hónap alatt
Fluor Tomi drasztikus módszerrel intett búcsút a pluszkilóknak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fluor Tomi és Diaz 2014 nyarán alapította meg a Wellhello nevű formációt, amely hazánk egyik legnépszerűbb együttese lett azóta. Az elmúlt hat évben szinte nem is pihentek, sorra adták a telt házas fellépéseket több száz megállós turnéikon.

A nagy hajtásnak a koronavírus-járvány parancsolt megálljt, 2020-ban mindössze nyolc koncertet tartottak meg.

- Ebben az évben már nem lesz semmi, látszik az embereken, hogy nem mernek koncertekre járni. Nekünk ez az ülő buli nem jött be, inkább nem vállalunk olyat, hogy több ezer ember üljön előttünk - mesélte a Fókusz riportjában.

Fluor Tomi 13 kilót fogyott

Azzal, hogy megszűnt az életében a hajtás, rengeteg ideje felszabadult, így el tudott kezdeni odafigyelni magára. Azt is elhatározta, hogy megszabadul a feleslegétől.

A bal oldali kép 2020 júliusában, míg a jobb oldali szeptemberben készült róla.
A bal oldali kép 2020 júliusában, míg a jobb oldali szeptemberben készült róla.
Fotó: Instagram/Fluor Tomi, RTL Klub/Fókusz

Az utóbbi időben szépen lassan kúsztak fel rá a kilók, nyáron a mérleg nyelve a 100-as számnál állt meg. Saját bevallása szerint előtte egyáltalán nem figyelt arra, mit eszik, gyakran tért be gyorséttermekbe, és a folyamatos utazás miatt az is előfordult, hogy a benzinkutak kínálatából kellett teletömnie a hasát. 

- Nem éreztem már jól magam, kalácsképem lett, egyszerűen mindenben akadályozott a nagy súly. A térdem is kezdett bevizesedni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ám ez mára a múlté, júliusban gyökeres életmódváltásba kezdett, ennek hála 13 kilótól szabadul meg. Szigorú szabályrendszerrel reformálta meg az étkezését: délig mindössze egy 90 kalóriás proteinshake-et vitt be a szervezetébe, ebédre roston sült csirkét és zöldséget evett, az uzsonnáját négy darab keksz tette ki, végül vacsorára még egy adagot ivott az italból.

A kemény munka meghozta a gyümölcsét, az előadó látványosan vékonyabb lett, pocakjának immár nyoma sincs. Bár a súlyával már elégedett, az edzést nem szeretné abbahagyni. Az a célja, hogy nyáron teljes magabiztossággal tudja ledobni magáról a pólót a strandon.

Fásy Zsüliett fogyása

Fásy Ádám lányát még Zsülikeként ismertük meg: az egykor duci kislány mára felnőtt, komoly és csinos nővé érett. Az elmúlt két és fél évben sok lemondással 43 kilót fogyott, és még szeretne pár kilótól megszabadulni. 

Ezt is szeretjük