"Amikor nem aludtam, ittam!" - Fluor Tomi féktelen bulizásairól vallott
Fluor Tomi az elmúlt tíz évben sokszor két végén égette a gyertyát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fluor Tomi mögött nagyon pörgős évtized áll, az őrült bulikért, a sok alkohollal felpörgetett, féktelen partiért súlyos árat fizetett: pszichés mélypontokon, riasztó pánikrohamokon van túl, amelyek miatt kórházba is került.

Erről az időszakáról Lovas Rozinak vallott az Egyszer lent podcast legújabb epizódjában. A zenész arról is beszélt, hogy az ő élete is 180 fokos fordulatot vett az utóbbi egy évben: a koronavírus az egész világot, így őt is arra kényszerítette, hogy lassítson a tempón.

Fluor Tomi féktelenül bulizott és ivott

Fluor Tomi a Mizu című sláger 2011-es berobbanása után fél év leforgása alatt hihetetlen népszerűségre tett szert. Egymást követték lemezfelvételek, klipforgatások, interjúk, maratoni koncertek és rengeteg utazás. Elképesztő tempóban élt, két végén égette a gyertyát; elhanyagolta a testét, sokat bulizott, és nem aludt eleget. Egy idő után rendszeresen légszomjjal küzdött, olykor indokolatlanul tört rá a zokogás, és gyakran hányt is. Egyenes út volt ez az összeomláshoz: kórházba került, és kiderült, hogy pánikbeteg.

fluor-tomi1

Épphogy összeszedte magát, amikor újabb komoly, kiégéses mélypont következett az életében, de akkor már a zenekarával pörgött hatalmas fordulatszámon. 

- Minden buliban ittunk. A turnébuszban üvöltött a retró zene, stage divingoltunk az üléssorokon át, meztelenül szálltunk ki a benzinkúton. Az egyikünk késsel vágta le magáról a nadrágot, a másik felgyújtotta a pólóját, és kidobta az autópályán a telefonját, és miközben kiszálltunk felvenni, valaki közülünk már ott állt a hangtompító fal tetején.

Akkoriban úgy 170 napot ittam fixen. Ha 365 napból ennyit iszol, azért az úgy erős.

- Az lett számomra aggasztó, hogy konkrétan, amikor nem aludtam, akkor ittam. Volt, mondjuk, egy-egy bulink csütörtökön meg pénteken, szombaton pedig lementem a városba. Vasárnap rosszul voltam, azt le kellett vezetni valahogy, és ráittam, aztán hétfőn szintén ezt tettem. Rendszeresen bűntudattal feküdtem le, lelkileg szarul voltam, mert tudtam, hogy amit csinálok, az nem oké - árulta el a 33 éves sztár Lovas Rozinak a Betone Studio Egyszer lent podcastjának legújabb epizódjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

A máj védelmében

A Máj állapotfelmérő gyorsteszt a megemelkedett transzamináz (mind ALT és AST) szint mérésére szolgáló gyorsteszt, melynek sikeres használatához elegendő egy csepp ujjbegyből vett vérminta.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Fluor Tomi egy idő után azt vette észre, hogy a folytonos bulizással, fesztiválos fellépésekkel egyszerűen elnyomja magában a "belső hangerőt": ha túl sok a külső inger, erősek a fények, nagyon hangos a zene, akkor az ember nem foglalkozik azzal, ami legbelül van. Végül szakember segítségét kérte. 

fluor-tomi3

- A pszichológus mutatott rá, hogy mennyi mindent nyomtam el magamban, miközben azt hittem, hogy minden fasza, pedig közben már egy ideje menekültem. A gyerekkoromtól kezdve olyan dolgok derültek ki számomra, amikkel kapcsolatban tök mást gondoltam magamról. Elkezdtem beismerni a dolgokat, és ez jó volt.

Flour Tomi a Story magazinnak február közepén azt nyilatkozta, 2021-re gyökeres életmódváltáson esett át, idén még alkoholt sem ivott. 

- Régen éltem ennyire nyugodtan, éjfélkor elálmosodom, reggel nyolc-kilenc körül kelek, idén például még alkoholt sem ittam. Minden évben ilyenkor utazom el, a pálmafák alatt koktélozom, de most jobban érzem magam így, mintha Miamiban lógatnám a lábam - osztotta meg a hetilap olvasóival.

Dallos Bogi és Fluor Tomi jártak

Dallos Bogi és Fluor 2014-ben jártak egymással. A 23 éves énekesnő ekkor robbant be az év elején A Dal 2014-ben a We All című számmal, ami az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogató műsorában a második helyen végzett. 

Ezt is szeretjük