Fésűs Nelly túlzásba esett: emiatt akadt ki rá a férje
Fésűs Nelly sminkjével nem aratott nagy sikert Vajtó Lajosnál, amikor az vacsorázni hívta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos már tíz éve vannak együtt. Az RTL Klub nézői a 2019-es Nyerő Páros adásaiban megbizonyosodhattak arról, hogy mennyire összeillenek. Temperamentumos párnak mondják magukat, de amilyen gyorsan összevesznek, olyan gyorsan ki is békülnek.

A színésznő Lilu YouTube-műsorában, a Lilulandben mesélt arról, hogy kapcsolatuk elején mivel akasztotta ki párját. A hétköznapokban nem igazán sminkel, otthonról szinte teljesen natúr arccal indul útnak. Egyszer azonban úgy gondolta, megmutatja neki, hogy néz ki igazi dívaként.

Fésűs Nelly férje utálja, ha sminkel

- A férjem gyűlöli, ha sminkelek, egyszerűen utálja. A szerelmünk hajnalán, amikor összejöttünk, ő még a Gundelnek volt az igazgatója, és volt ott egy borvacsora. Gondoltam, most akkor megmutatom, hogy a nagy magyar művésznő hogyan is néz ki egy ilyen vacsorán - mesélte a műsorban.

fésűs-nelly-make-up
Fotó: YouTube Liluland

- A férjem, aki akkor még nem volt az, azt hittem, hogy tényleg hanyatt dobja magát, mert még nem látott ilyen nagy revüben. Azt mondta: "Te háborúba indulsz? A harci színeket minek kented fel magadra?" Akkor rájöttem, ő nem szereti, ha sminkelek.

Dobó Kata smink nélkül

Dobó Kata az egyik legszebb magyar színésznő, mint minden híresség, ő is a maximumra törekedik, ha a külsejéről van szó, ám szereti a természetes oldalát is felvállalni a nyilvánosság előtt. Képes összeállításunkban olyan színésznőket gyűjtöttünk össze, akik smink nélküli fotót posztoltak magukról.

Ezt is szeretjük