Polgár Tünde smink nélkül: ekkora a különbség, ha a luxusfeleség nem festi az arcát

Polgár Tündének elege van az agyonfilterezett világból, ezért vállalta be, hogy festetlenül szerepeljen.

polgar-tunde-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2017 szeptemberében tűzte először műsorára a VIASAT3 a Feleségek luxuskivitelben című produkciót. A reality, ami olyan magyar nőket mutatott be, akik a legnagyobb fényűzésben élik az életüket, hamar megtalálta a közönségét, így garantálható volt, hogy további évadokra is visszatér majd a képernyőre.

2018-ban jött is a folytatás, a második szezonban ismerhettük meg a Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosának feleségét, Polgár Tündét, aki szerető feleségként, családanyaként és háziasszonyként mutatkozott be a műsorban.  

Polgár Tünde smink nélkül

A luxusfeleség nevét a szereplés után egy ország ismerte meg, az itt megszerzett ismertségnek hála azóta nemcsak saját YouTube-csatornát indított, hanem a mai napig megfordul különböző műsorokban. Például azt is bevállalta, hogy Lilu vendégeként megmutassa az arcát smink nélkül.

polgár-tünde-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

A szőke hírességre illik a mondás: "mindig olyan, mintha a skatulyából húzták volna elő”. Minden alkalommal ügyel rá, hogy a lehető legjobb oldalát mutassa a külvilág felé. Számára fontos, hogy csak olyan ruhákat húzzon magára, amelyben a lehető legjobban önmaga tud lenni, nyilvános szereplései előtt pedig legtöbbször profi sminkest hív. Szerinte a stílus nem pénz kérdése, nem a dizájnerdarabok a kifinomultság zálogai.

- Abban a percben, ha kívülről úgy érezzük, kihoztuk a maximumot, akkor sokkal könnyebben megyünk neki egy nehéz feladatnak - mesélte a Liluland Makeup/Down vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár fontos számára a megjelenés, az sem okoz problémát neki, ha egy ország látja, milyenek a vonásai teljesen festetlenül.

- Azt gondolom, elég már abból, hogy mindenki egy agyonfilterezett világot mutat. Miért azt kell mutatni az embereknek, hogy csak tökéletes van? Nem, senki sem tökéletes ebben az életben, és az élete sem tökéletes senkinek.

A luxusfeleség egyébként kifejezetten bénának tartja magát a szépítkezés terén. Mindössze egy ötperces villámsminket tud megcsinálni magának, ám ezt minden alkalommal felkeni, ha kilép, az arcára. A különböző kozmetikumok kivesézésén kívül a bőrápolásról is szó esett, Polgár Tünde ezen a téren a megfelelő táplálkozásban hisz, valamint sosem csinált titkot abból, hogy botoxoltatja magát.

- Általában őszinte vagyok magammal és mindenki mással is, botoxoltatok. Azt gondolom, hogy tagadhatjuk, de utálom, ha valaki azt mondja, hogy a jó gének és a sok folyadék, aztán elkezd mosolyogni, és látod. Hagyjuk már!

Magyar sztárok smink nélkül

Hazánk női sztárjait többnyire tökéletes sminkben, kifogástalan frizurával láthatjuk a tévében vagy a rendezvényeken. Igaz, ritkán, de olykor bevállalják, hogy megmutatják teljesen festetlen arcukat. Íme Sarka Kata, Rogán Cecília vagy Gáspár Evelin sminkben és anélkül.

Cover-fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Ezt is szeretjük