Fésűs Nelly 19 éves lánya igéző szépség: a modell Csengét imádja a kamera

Fésűs Nelly nagyobbik lánya, Csenge tehetséges színésznő és énekesnő, mégsem fog anyja nyomdokaiba lépni.

fesus-nelly-sajtoklub-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly első gyermeke, Horváth Csenge 2003. január 1-jén jött a világra, a gyönyörű lány már 19 éves. Édesapja Horváth László táncművész, akivel a színésznő kilenc évig alkotott egy párt, össze azonban soha nem házasodtak. 

Csengének 2014-ben született egy féltestvére, Fésűs Nelly ekkor adott életet második lányának, Elzának. Az ő apukája Vajtó Lajos. 

Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge

Horváth Csenge megörökölte híres édesanyja, Fésűs Nelly szépségét, ezt pedig ügyesen kamatoztatja, egy ideje aktívan modellkedik. A tévénézőknek máshonnan is ismerős lehet, 2021-ben szerepelt a TV2 Totem című műsorában, amiben a Farkasok csapatát erősítve bebizonyította, kimondottan vagány és belevaló lány. 

Fésűs Nelly nagyon büszke idősebb csemetéjére, aki immár két éve együtt szerepel vele a színpadon egy musicalben. Ebben anyát és lányát alakítják, imádnak együtt dolgozni. Ennek ellenére Horváth Csenge nem szeretne édesanyja nyomdokaiba lépni, a TV2 Mokka című műsorának kamerái előtt elárulta, gyerekkorában szembesült a színészszakma árnyoldalaival is. 

- Azt láttam egész kiskoromban, hogy anya sosincs otthon. Állandóan megy próbáról próbára. Bárhova megy a házban, mindig van egy szövegkönyv a kezében. Olyankor zenben van és nem lehet hozzá szólni. Vagy lehet hozzá szólni, de úgysem hallja meg. Teljesen más világban van olyankor. Hajnalok hajnalán ér haza, de már korán reggel bent van a színházban. Hát, én ezt nem, nem akarom. 

Színésznő édesanyja egy kicsit szomorú emiatt, de Fésűs Nelly belátta, bármilyen tehetséges színésznő-énekesnő is a lánya, a legfontosabb, hogy olyan szakmát válasszon, ami boldoggá teszi. Horváth Csenge az Eötvös Loránd Tudományegyetemre készül, anglisztikát szeretne tanulni, valamint minden vágya egy saját fotóstúdiót nyitni. 

- A fordítás, tolmácsolás tök jó lehet. Szeretnék mindenféleképpen egy polgári szakmát a kezembe. Ez is miatta van egyébként (az édesanyjára mutat - a szerk.), mert a lockdown alatt neki nem volt munkája. Pontosabban volt, csak nem színházi. És akkor rájöttem, hogy nem lehet csak művészszakmából megélni. Nem lehet azt, hogy csak azt csinálom. Mert, ha jön bármi, akkor kell, hogy legyen egy polgári szakma a kezemben - tette hozzá a fiatal lány. 

Farkasházi Réka nagylánya, Rebeka

A 44 éves családanya, Farkasházi Réka hálát ad a sorsnak, hogy olyan férj van mellette, akivel évtizedek óta egységet alkotnak. Sárközy Bencével az óvodában ismerték meg egymást, 17 éves koruk óta alkotnak egy párt. Házasságuk gyümölcse három gyermekük, Benjamin 2004-ben, Rebeka 2009-ben, Tamara 2018-ban jött a világra.

Cover-fotó: RTL Klub/Szenzációs négyes

Ezt is szeretjük