Fésűs Nelly kisebbik lánya szép, mint az anyja: Elza tavasztündérnek öltözött

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos közös gyermeke, Elza 2014-ben jött a világra. Az immár nyolcéves kislány szakasztott az anyukája.

fésűs-nelly-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly kétgyermekes édesanya: az első házasságából született nagyobbik lánya, Csenge már nagykorú. Nevét egyre sűrűbben hallhatjuk, hiszen modellként és énekesnőként is teremnek neki babérok a szórakoztatóiparban. 

Kisebbik lánya, Elza is nő, mint a gomba. Mintha tegnap lett volna, hogy 2014-ben a színésznő bejelentette, másodszor is édesanya lett, de mire kettőt pislogtunk, a lurkó iskoláskorba lépett.

Fésűs Nelly kisebbik lánya a farsangon

A nyolcesztendős tünemény nem csak a padot koptatja az osztályteremben, számos mókában vesz részt. A farsangi mulatságot is élvezte, ráadásul anyukája egy csodaszép, különleges jelmezzel lepte meg. 

elza-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Elza tavasztündér-maskaráját anyja saját kezűleg alkotta meg: a fehér ruhát színes virágok borították, kapott virágokból készült koszorút a fejére, az arcát csillámok, a nyakát egy lemosható pillangótetoválás díszítette.

Nem sokon múlt, hogy időben kész legyen a remekmű, Fésűs Nellynek közvetlenül az egyik színházi előadása előtt is dolgoznia kellett rajta, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön. Kislánya az ünnepség napjáig úgy tudta, hogy anyukájának mégsem sikerült befejeznie, így még nagyobb volt az öröm, amikor megpillantotta a kész ruhakölteményt.

- Ki volt készítve az ágyra meglepetésből. Egyszer csak jobbra nézett, és felkiáltott, hogy: "Anya, mégis készen van a ruhám!” Akkor még tetszett neki - mesélte Fésűs Nelly a Fókuszban.

Egészen addig imádta a tavasztündér-összeállítást, amíg meg nem látta, hogy osztálytársai milyen kosztümökbe bújtak az iskolai farsangra.

- Voltak jobb jelmezek, de nem akartam anyát megbántani azzal, hogy az enyém nem tetszett annyira, a másoké meg jobb - ecsetelte Elza a műsorban.

Fésűs Nelly nagyobbik lánya

Fésűs Nelly 19 éves lánya, Horváth Csenge egyértelműen megörökölte édesanyja, Fésűs Nelly szépségét, ezt pedig kamatoztatja is. Modellként dolgozik, az Instagramon csaknem 73 ezren követik a mindennapjait. 

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár 2020

Ezt is szeretjük