Tiszta Addams Family: Fésűs Nelly és lánya Morticiának és Wednesdaynek öltöztek

Ahogy az a Zsákbamacska műsorában szokás, Fésűs Nelly és lánya, Horváth Csenge is jelmezbe bújt.

Fésűs Nelly és lánya a Zsákbamacskában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Zsákbamacska VIP adásában Fésűs Nelly és lánya, Horváth Csenge is szerencsét próbált. 

Fésűs Nelly és lánya a Zsákbamacskában

Fésűs Nelly és nagyobbik lánya, a modellként tevékenykedő Horváth Csenge is szerepelt a TV2 sikerműsorában. A műsor egyik jellegzetessége, hogy a versenyzők különleges jelmezekbe bújnak, ezzel folyamatos humorforrást szolgáltatva egymásnak és a nézőknek is. 

TIM 1686
Fotó: TV2

Anya és lánya különleges jelmezt választott, a közkedvelt Addams Family Morticia és Wednesday Addamsének öltöztek, akik a popkultúra egyik ikonikus anya-lánya duója. A rajongók odáig vannak a jelmezért, ami különösen dögösen mutatott mindkettőjükön. 

Morticia és Wednesday Addams.
Morticia és Wednesday Addams.
Fotó: Profimedia

"Ma este Morticia és Wednesday Addams játszik a Zsákbamacskában" - írta Fésűs Nelly Instagramon megosztott fotómontázsához, és bár Wednesday jellegzetes fonott copfjai elmaradtak, így is jól hozták az Addams Familyre jellemző misztikumot. 

Fésűs Nelly 21 éves lánya villantós ruhában: Csenge nem vett fel melltartót

Fésűs Nelly lánya, Csenge olyan bevállalós képet töltött fel az Instagramra, amilyet még nem láttunk.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük