Fésűs Nelly 21 éves lánya bevállalós ruhába bújt: a modell Csenge nagyon dögös

Horváth Csenge Instagram-oldalára feltöltött videójától izzik a levegő.

Fésűs Nelly lányának ruhája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly lánya nem kérdés, hogy örökölte édesanyja szépségét. Horváth Csengéről eddig is rengeteg kép született, melyeken egytől egyig gyönyörű a fiatal modell, most azonban egy kivételesen dögös ruhában mutatta meg magát közösségi oldalán.

Fésűs Nelly lányának ruhája

A 21 éves Csenge egy igen merész, oldalt és elöl is különleges kivágással díszített ruhába bújt, ami kiemelte bomba alakját. A testhez simuló, bevállalós ruhában végigvonuló modell Instagram-oldalára tette ki a videót, melyben megmutatta vadabb oldalát.

„Belépek a gonosz korszakomba” - írta a bejegyzés mellé Horváth Csenge, akitől eddig inkább a visszafogottabb és elegánsabb kollekciókat szokhatták meg a rajongók. 

Liptai Claudia 17 éves lánya gyönyörű modell: Pankán még az anyja is csak ámul

Liptai Claudia mellett ezek a hazai sztárok is szép, tinédzser lányokkal büszkélkedhetnek.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Nyerő Páros

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük