Fésűs Nelly férje és kolléganője között titkos kapcsolat van - A színésznő is tud róla

Fésűs Nelly a Vacsorakirály című műsorban árulja el, milyen kapcsolat van férje és Balázs Andi között.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly színésznőként szerzett nevet magának, de amióta egy párt alkot Vajtó Lajossal, szinte mindenki együtt emlegeti őket: ha a gyönyörű sztár férje nélkül jelenik meg valahol, máris azt kérdezgetik: "hol van, és hogy van a Lajos?"

Nincs ez másképp a Life TV augusztus 31-én 19 órakor induló, Vacsorakirály címet viselő gasztroreality-gameshow-jában sem, amelyben hetente öt ismert hazai híresség szerepel: minden adásban egyikük ad vacsorát saját otthonában a másik négy sztárnak.  

Fésűs Nelly férjének titkos kapcsolata

A nézők nemcsak azt tudhatják meg, melyikük mennyire mozog otthonosan a konyhában, hanem róluk szóló érdekességek is terítékre kerülnek. Minden vacsora végén megjelenik a műsorvezető, Sas Dani, aki kóstol, illetve levezényli a pontozást, amelynek során a vendégek a vendéglátójuk szemébe mondják az estéről a véleményüket. 

balazs-andi
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

A Vacsorakirály első hetében Lukács Miki, Sánta Laci, Balázs Andi, Bárdosi Sanyi, Fésűs Nelly  és Balázs Andi mutatja be főzőtudását - a sort az utóbbi nyitja.

A cikk az ajánló után folytatódik

Vajtó Lajos neve a vacsora folyamán többször előkerült, és amikor Balázs Andi megjegyezte, hogy hiányzik neki Lajos, kolléganője és barátnője, Fésűs Nelly annyit mondott: "Hát Drágám! Nem vetted fel az arany tangádat. Ha tudja, hogy rajtad van, akkor biztos jön". Azt is elárulta, hogy az emlegetett fehérneműnek régre visszanyúló története van. 

fesus-nelly
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

- Balázs Andi és az én férjem között van egy titkos kapcsolat. Ők azt hiszik, hogy nem tudom, de tudom. Többször is megbeszélték, hogy Andi arany tangában fogja várni őt a Nyugati téren az óra alatt, és tudom, hogy Lajos el is ment. Onnantól kezdve viszont tényleg fedje balladai homály, hogy mi történt kettejük között - mesélte a színfalak mögött a 48 éves sztár. 

Fésűs Nelly lánya

A 18 éves Csenge szép arcával és karcsú alakjával hamar felkeltette a divatipar figyelmét, többször fotózták már különböző magazinok, jelenleg pedig az Amnesia márka katalógusában csodálhatjuk meg a fotóit. Sikerei ellenére még nem tudja biztosan, hogy ezt a pályát szeretné-e követni, jelenleg leginkább a tanulásra koncentrál.

Ezt is szeretjük