Az X-Faktor döntősét alig ismertük fel a Reggeliben: Ferenczi Kamilla nagyon sokat változott

Ferenczi Kamillát a 2021-es X-Faktorban még szőke hajjal ismerte meg az ország. Ilyen más feketén.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ferenczi Kamillát a 2021-es X-Faktorban ismerhette meg a közönség. Rögtön az első válogatóban tarolt, amikor elénekelte a Csillag születik című film egyik betétdalát, a Shallow-t. Végigmenetelt a fordulókon, és meg sem állt az élő show-ig, ahol egészen a döntőig jutott.

Első színpadra lépésekor még szőke hajjal láthattuk. Már a műsor ideje alatt átment egy kisebb változáson: világos tincseit barnára festették a fodrászok.

Ferenczi Kamilla 2022-ben

Egy esztendővel a verseny után még szembetűnőbb, milyen sokat változott: a Reggeliben sötét, fekete színű hajjal jelent meg. Ez az árnyalat teljesen másképp áll neki, elsőre alig ismertük fel így.

kami
Fotó: RTL Klub/X-Faktor, RTL Klub/Reggeli

Nem csak a külsejét illetően történtek változások, a magánéletében is. Párjával eljegyezték egymást, erről meséltek az RTL Klub műsorában.

A szerelmesek két éve vannak együtt, de gyerekkoruktól kezdve látásból ismerték egymást. Mindketten Marosvásárhelyen nőttek fel, de sosem beszélgettek egészen addig, amíg Richárd le nem szólította egy kávézóban.

Azóta, hogy a 21 éves énekesnő karrierje beindult, Ricsi a mindenese lett: segíti, amiben csak tudja, például elkíséri a fellépésekre. Ez a szoros együttlét a lánykéréskor is jól jött, a fiú ugyanis pont kedvese koncertje közben tette fel a nagy kérdést.

X-Faktor mentorok akkor és most

Hazánkba 2010-ben érkezett meg az X-Faktor, azóta évről évre a legnépszerűbb tehetségkutatók egyike. Képes összeállításunkban felidézheted az első évadok mentorait, ennyit változtak azóta, hogy megismertük őket.

Malek Miklós 2010-ben lett az X-Faktor mentora: 46 éves korára ennyit változott

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük