Az X-Faktor döntősét alig ismertük fel a Reggeliben: Ferenczi Kamilla nagyon sokat változott
Ferenczi Kamillát a 2021-es X-Faktorban még szőke hajjal ismerte meg az ország. Ilyen más feketén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ferenczi Kamillát a 2021-es X-Faktorban ismerhette meg a közönség. Rögtön az első válogatóban tarolt, amikor elénekelte a Csillag születik című film egyik betétdalát, a Shallow-t. Végigmenetelt a fordulókon, és meg sem állt az élő show-ig, ahol egészen a döntőig jutott.

Első színpadra lépésekor még szőke hajjal láthattuk. Már a műsor ideje alatt átment egy kisebb változáson: világos tincseit barnára festették a fodrászok.

Ferenczi Kamilla 2022-ben

Egy esztendővel a verseny után még szembetűnőbb, milyen sokat változott: a Reggeliben sötét, fekete színű hajjal jelent meg. Ez az árnyalat teljesen másképp áll neki, elsőre alig ismertük fel így.

kami
Fotó: RTL Klub/X-Faktor, RTL Klub/Reggeli

Nem csak a külsejét illetően történtek változások, a magánéletében is. Párjával eljegyezték egymást, erről meséltek az RTL Klub műsorában.

A szerelmesek két éve vannak együtt, de gyerekkoruktól kezdve látásból ismerték egymást. Mindketten Marosvásárhelyen nőttek fel, de sosem beszélgettek egészen addig, amíg Richárd le nem szólította egy kávézóban.

Azóta, hogy a 21 éves énekesnő karrierje beindult, Ricsi a mindenese lett: segíti, amiben csak tudja, például elkíséri a fellépésekre. Ez a szoros együttlét a lánykéréskor is jól jött, a fiú ugyanis pont kedvese koncertje közben tette fel a nagy kérdést.

X-Faktor mentorok akkor és most

Hazánkba 2010-ben érkezett meg az X-Faktor, azóta évről évre a legnépszerűbb tehetségkutatók egyike. Képes összeállításunkban felidézheted az első évadok mentorait, ennyit változtak azóta, hogy megismertük őket.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük