Fenyő Miklós és ritkán látott unokája: a 7 éves Balázzsal cowboyost játszottak
Fenyő Miklós az internet és a tabletek segítségével online játszott unokájával, Balázzsal.

fenyo-miklos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az élet elvesz, de ad is. Ez igaz Fenyő Miklós életére is: ötven év boldog házasság után, 2013 szeptemberében azon a napon veszítette el feleségét, amikor kiderült, hogy nagyszülők lesznek.

A magyar rock and roll koronázatlan királyát lánya 2014-ben ajándékozta meg egy fiúunokával, aki a Balázs nevet kapta.

Fenyő Miklós unokája

Az eMeRTon-díjas zenésznek két gyermeke született: Dávid, ahogy édesapja becézi, Dáci 1974-ben jött világra, lánya, Diána, akit Diónak becéz, két évvel később született. A lánya első terhességekor komplikációk léptek fel, meg kellett szakítani, majd évek és eredménytelen próbálkozások után 2014. május 5-én megszületett a várva várt Balázs. 

Fenyő Miklós csak ritkán posztol a közösségi oldalán fotókat a családjáról, de most kivételt tett, megosztott pár képet a hamarosan hetedik születésnapját ünneplő unokájáról. 

"Új idők, új kapcsolattartás... Ma cowboy-ost játszottunk a kis Mikulással. Megbeszéltük a rodeo eredményeket" - írta a 74 éves zenész a posztban, utalva arra, hogy a világjárvány miatt online játszottak. 

2020 júniusában két családi fotót is posztolt, amin a fiával, a lányával és az unokájával látható, akiket hosszú idő után újra személyesen is láthatott. 

Bodrogi Gyula tinédzser unokája, Enikő

A színészlegenda fia, Ádám a szálloda- és vendéglátóiparban dolgozik, unokái közül Bence jogásznak készül, Enikő pedig énekesnő szeretne lenni. A 16 éves lány B terve az, hogy édesapjának segítsen a szállodaiparban. A nemzet színésze szerint unokájának van tehetsége az énekléshez.

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük