A Mintaapák sármos színészét alig ismertük fel – Fenyő Iván nagyon megváltozott
Fenyő Iván öt hétre teljesen elvonult a világtól, emberekkel sem találkozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fenyő Ivánt nem biztos, hogy rögtön felismerték a Mintaapák nézői, amikor a színész Várkonyi Andrea műsorában szerepelt. A TV2 sorozatának egyik főszereplője, Géza megformálója több hétre teljesen elvonult, hetekig embert sem látott. Az arcát elnézve, borotvát sem, olyan hosszú szakállt növesztett.

Az Akarsz beszélni róla? Life TV-n futó műsorában már a lakása kertjéből jelentkezett be, de miután leálltak a forgatások, öt hétre, teljesen egyedül elvonult egy kúriába, hogy kihasználja az időszakot a befelé fordulásra.

Fenyő Iván hetekre elvonult

Előtte elegendő élelmiszert vásárolt be, így ki sem kellett mozdulnia. Meditált, jógázott, mantrázott, imádkozott, kertészkedett, fát vágott. Szokott hasonlót csinálni az elmúlt 10-11 évben, de arra még nem volt példa, hogy hosszú hetekig nem találkozott emberekkel, csak telefonon tartotta a kapcsolatot másokkal.

fenyo-ivan
Fotó: Life TV/Akarsz beszélni róla?

- Azt éreztem, hogy ez az időszak tökéletes arra, hogy egy kicsit az ember lelassuljon, befelé figyeljen, lenyugodjon, belül keressen dolgokat. Március elején elmentem egy hatalmas birtokra, ott volt egy kúria, ahol mint egy szerzetes, egyedül éltem.

Volt 24-25 nap, amikor konkrétan emberi lényt nem láttam.

Szerintem életemben nem volt ilyen. (...) Lenyugvásra számítottam, elcsendesülésre, arra, hogy rájövök bizonyos dolgokra magammal kapcsolatban - ezekre számítottam, és ezeket hozta is ez az elvonulás. Az érzem, hogy stabilizálódás, erősödés, érés történt meg - mesélte Várkonyi Andreának.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Az otthonába visszatérve többször leül sorozatokat nézni, de a spirituális tevékenységeket is tovább folytatja. Rossz hír viszont a Mintaapák nézőinek, hogy a 40 éves sztárt nem láthatják a jövőben a TV2 sorozatában, ősszel nélküle folytatódik tovább.

fenyo-ivan-mintaapak
Fotó: TV2

A TV2 Sajtóosztályának közleménye alapján ugyanakkor a sorozatrajongóknak Szalay Géza karakterétől nem kell elbúcsúzniuk, rövidesen bejelenti a csatorna, ki alakítja a második évadban a volt focista apuka karakterét. 

Magyar sztárok, akik levágatták a hajukat

Détár Enikőre a legtöbben hosszú, vörös hajú dívaként emlékszünk. A színésznő megvált hosszú tincseitől, de a póthaj miatt ez sokáig nem volt feltűnő. A közelmúltban több hazai sztárhölgy, így Vasvári Vivien, Csősz Bogi vagy Dallos Bogi is levágatta hosszú haját. Képeken mutatjuk a látványos változást.

Ezt is szeretjük