Milliárdos felesége lett - A magyar színésznő most mégis turkálóból öltözködik

Csősz Boglárka és Köllő Babett is turiból kénytelen ruhát venni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezen a héten a Feleségek luxuskivitelben hölgyei mérik össze stílusérzéküket a Stíluspárbajban a Sony Maxon. Lakatos Márk műsorába érkezik Csősz Boglárka, Köllő Babett, Smaltig Dalma és Vasvári Vivien, az ötösfogatot pedig Babett barátnője, Koleszár Annamária teszi teljessé.

A luxusfeleségek köztudottan nem a spórolásról híresek, így nehéz feladat elé állítja őket Lakatos Márk. Csupán 30 ezer forintot ad a hölgyeknek egy olyan stílusos szett összeállítására, mely megállja a helyét akár egy luxus üzleti vacsorán is.

A feleségek persze ezúttal sem rejtik véka alá véleményüket, Köllő Babett így reagál, amikor megtudja, hogy mekkora összegből kell vásárolnia: "Az egy fél sál!", de Csősz Boglárkán, a török milliárdos feleségén is kifogott a feladat: "30 ezer forintból egy szép harisnyát szoktam venni".  Vasvári Vivi elmondása szerint cipőket 300 ezer forinttól, táskákat 600 ezer forinttól vásárol, így ezúttal neki sem lesz könnyű dolga.   

A hetet Csősz Bogi nyitja, akit nem kímélnek a hölgyek: "Úristen, azt tedd vissza, olyan, mint egy csöves kabát", "Hogy néz ki benne? Ilyenben járnak koldulni" - fintorog Babett és Vivi, amikor meglátják Bogi választását. Persze Bogi sem bírja ki szó nélkül: "Azt gondolom, hogy a lányok többsége, mivel nem jár sokat üzleti vacsorákra, vagy nem olyan körökben mozog, így egy picit el fogják lőni a dolgot. Vagy túl szexis lesz, vagy túl snassz". 

Köllő Babett
Fotó: Sony Pictures Television/Sághy Tímea

Bogi a műsorban mindent bevet a győzelemért, még a vásárlókat is befogja kisegítőnek. A héten lesz, aki fel akarja adni a versenyt, aki mosodába viszi a használt ruhát, de olyan is, aki maga áll neki kivasalni a szettjét, sőt, olyan is, aki életében először vissza kell, hogy vigyen valamit az üzletbe, mert kiderül, hogy mégsem futja rá.

A Stíluspárbaj második évadának újítása, hogy Márk egy kérdést tesz fel, a leggyorsabb helyesen válaszolónak értékes előnyt szerezve ezzel. A feleségek közül Csősz Boginak sikerül eltalálnia a helyes választ, így ő élvezheti az előnyt, illetve kijelölheti, hogy kinek nehezítse meg a vásárlását. Márk persze a feleségeket is hasznos tippekkel látja el, a hét fő eseményén, a divatbemutatón pedig - ahol az összes feleség végigvonul a kifutón - értékeli majd a teljesítményeket. A fődíjat a feleségek a Magyar Gyermekmentő Alapítvány részére ajánlják fel. 

A Stíluspárbaj Lakatos Márkkal forgatása még viszonylag felhőtlen hangulatban telt, azóta viszont a feleségek között kezd elmérgesedni a viszony, a hölgyek a Feleségek luxuskivitelben ma esti évadzárójában igazi válaszúthoz érkeznek.

Még a WC is aranyozott - Fotókon a magyar színésznő luxusvillája

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük