Botrányosan viselkedett a magyar színésznő - A luxuspartiról is kinézték
Csősz Bogi mindegyik luxusfeleséget magára haragította a buliban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagyszabású partival zárult a Feleségek luxuskivitelben című reality utolsó adása: Farkas Rita az ikerlányainak, Ivettnek és Anettnek Sweet 16 témájú szülinapi bulit szervezett Tatára. Mielőtt felszelték volna a hatalmas tortát, Rita volt férje, János meglepte a gyerekeit egy lakáskulccsal, volt felesége ugyanis arra panaszkodott, hogy túl kicsi a lakás, melyben a négy lányukkal él. 

Rita a meglepetésnek nem örült felhőtlenül, mert a férfi nem mutatta meg nekik az új otthont, de azért bízik benne, hogy olyan házat vett, ami mindegyiküknek tetszik. 

János egy másik hatalmas meglepetéssel is készült: Rita nemrég visszaadta neki a karikagyűrűiket, és arra kérte a férfit, ha úgy érzi, kérje meg velük ismét a kezét. Rita ugyanis úgy érezte, a válás óta eltelt nyolc év azt bizonyította, hogy még mindig szeretik egymást, ezért sem keresett egyikük sem új párt magának. János most díszdobozban átadta Riának a gyűrűket azzal, hogy gondolkozzanak rajta. 

- Nagyon boldog vagyok. Nem is számítottam rá, hogy visszakapom a gyűrűket ilyen hamar. Gondoltam, hogy előbb-utóbb igen, de, hogy ennyire hamar… És úgy látom, hogy szívből adta - lelkendezett Rita a színfalak mögött, főleg, miután kiderült, hogy a szőke nő, akivel Jánost látta, egy belsőépítész, akivel az új otthon miatt tárgyalt. 

Boldogságának csak egyvalaki nem örült. Csősz Bogi már korábban sem rejtette véka alá a véleményét, miszerint, ha János nyolc évvel ezelőtt képes volt a szerencsejáték-függősége miatt a családja egész vagyonát elherdálni, akkor Ritának nem szabadna benne megbíznia, mert nem javul meg. 

- Nem is tudok odanézni. Egyszerűen annyira gusztustalan ez a szituáció, hogy nem tudok rájuk nézni - fakadt ki a kameráknak. 

csosz-bogi-luxusfelesegek
Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

Félre is hívta Ritát, hogy beszéljenek, mire a többi luxusfeleség elkezdett aggódni. Leginkább Babett, akinek a partiját legutóbb Bogi jól tönkretette. 

- Azt gondolom, hogy életed legnagyobb tévedését fogod elkövetni, ha elfogadod ezt a gyűrűt. A lányok sem örültek neki. Tudom, hogy nagyon szereted, de hidd el, hogy ez már csak ragaszkodás. Bántani fog, szenvedni fogsz. A lányokról szól ez az este, és idejön János, előveszi a gyűrűket, és elveszi az egész estét tőlük. Ha azt gondolod, hogy ez nem önzés, akkor micsoda? - adta elő Csősz Bogi a véleményét Ritának, mire Köllő Babett a háttérből szemlélve az eseményeket azt mondta, Rita megveri a károgót, ha ezt tovább folytatja. 

Ritát nem sikerült meggyőznie, a luxusfeleségek legidősebb tagja közölte Bogival, hogy már nagyon elege van abból, hogy a török luxusfeleség mindenbe belekavar, minden egyes bulin ezt csinálja. Babett, Vivi és Dama is a segítségére sietett.

- Elegem van Bogiból. Elegem van a kiosztásából. Most jött el az a pont, hogy tényleg vége, elég volt, hogy mindig ő mondja meg, hogy ki mit csináljon - borult ki Rita, aki azt is közölte Bogival, hogy nem látja szívesen az esküvőjén. 

Még mielőtt Rita kihajította volna a luxuspartiról, Bogi közölte, hogy ő távozik, mert mindenkinek hiába beszél, és senkire nem számíthat a lányok közül. A többieket nem hatotta meg, Dalma szerint ők lehetnének az új Szex és New York-négyesfogat, ugyan, kinek hiányzik Csősz Bogi. 

Ezt is szeretjük