Miért tette? Elhagyta az országot a magyar színésznő
Íme, a magyarázat
Fekete Linda egy kapcsolat kezdetén utazott Brazíliába .

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fekete Linda énekes-színésznőt sokan már a Megasztár harmadik szériájából is ismerhetik, legutóbb az Érinthetetlenek című musicalben bizonyította énektudását.

A Megasztárban a középdöntőig jutott
Olga szerepében az Érinthetetlenekben
Zenekarával, a Rio Trióval

Olgaként egy felkapaszkodott és férjének kiszolgáltatott nőt alakít, aki bár próbálja játszani az elegáns úrinőt, alkohol hatására újra és újra kitör belőle igazi énje és a vágy, hogy megtorolja férjén a sorozatos elnyomást és nyilvános megalázást.

Úgy érezte magát, mint Bridget Jones

Képzett hanggal és több éves színpadi gyakorlattal jelentkezett a tehetségkutatóba, mégsem sikerült bejutnia a hatalmas népszerűséggel járó élő show-ba. Pedig 1998 óta saját zenekarral is büszkélkedhet, hiszen a Rio Brasil nevű autentikus brazil együttes énekesnője.

Szerinte nem készült fel eléggé, és bár volt tapasztalata, sok ember előtt énekelni és a zsűrinek bizonyítani elég nagy terhet jelentett. Ott először érezte, hogy igenis van vesztenivalója.

- Annyira izgultam, hogy teljesen elveszítettem a kontrollt, és hagytam a démonokat eluralkodni magamon. Többször is visszanéztem az utolsó felvételem, és közben úgy éreztem magam, mint Bridget Jones a tűzoltórúdon lefelé ereszkedve - mesélte a Feminának.

Párját a szombathelyi Weöres Sándor Színházban, a Kabaré című előadás próbái alatt ismerte meg, és hamarosan egy másik földrészen találták magukat.

Brazil kalandtúra két hónap után 

- Bár Sally és Cliff nem jutottak el Párizson keresztül Amerikába, mi két hónap után elmentünk Brazíliába felfedezőkörútra. Én Rióban nőttem fel, perfekt beszélem a portugált, ennek ellenére gyakran értek minket meglepetések - mondta mosolyogva.

A következő színházi évadban a 32 éves színésznőt a közönség továbbra is láthatja a Kabaré és a Chicago című darabokban, de szerepet kapott a Félkegyelműben, a Portugálban és a La Mancha lovagjában is. Ezen kívül az Érinthetetlenek csapatával is új előadásokra készülnek az őszi évadban.

A szeptemberi kezdésig azonban jól megérdemelt szabadságát tölti, ezúttal párjával Franciaországban pihenik ki a fáradalmakat.

Ezt is szeretjük