Fekete Dávid ikrei 3 évesek lettek: Ádi és Máté ilyen nagyok már a szülinapos fotókon
Fekete Dávid ikrei születésnapjukat ünnepelték, Ádi és Máté nagyon hasonlítanak édesapjukra.

fekete-david
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fekete Dávidot a 2008-as Megasztár tehetségkutatójában ismerhettük meg. A második helyen végzett énekes büszke édesapaként éli jelenleg az életét.

Ádi és Máté 2020 januárjában látták meg a napvilágot, azóta az énekes szeme fényei. A kicsik harmadik születésnapja alkalmából Fekete Dávid édes képválogatást posztolt.

Fekete Dávid ikreinek születésnapja

A 36 éves sztár tündéri fényképeket osztott meg az Instagram-oldalán, amelyeken ikerfiaival látható. Apa és gyermekei együtt ünnepelnek, Ádi és Máté előtt két egyforma torta kapott helyet. A háttérben lufik és ajándékok, a kicsik arcán pedig elégedett mosoly látható.

„Boldog születésnapot édes kisfiaim!” - írta a képhez az édesapa.

Az ikrek nagyon édesen tapsikolnak örömükben, látszik rajtuk, hogy mennyire örülnek a meglepetésnek. Édesapjuk büszkén áll mellettük, átkarolva őket. A kommentelők mindig kiszúrják, és meg is jegyzik, hogy a kicsik nagyon hasonlítanak a zenészre, ugyanolyan csintalan a mosolyuk, mint Fekete Dávidnak.

„Teljesen te vagy mindkettő! Az a pajkos mosoly és a vidámság, hát meg kell őket zabálni komolyan.”

„Hogy lehetnek ilyen édesek? Két egyforma tortával ráadásul. Cukiságok” - dicsérte őket egy kommentelő.

Rónai Egon gyermekeinek fotója

Rónai Egon, az ATV műsorvezetője kétszer nősült, második feleségétől három gyermeke született. Berci 2013-ban, Dorka 2015-ben, Vili pedig 2018-ban látta meg a napvilágot. Előző felesége két fiút szült neki, Bálint és Gergő már mindketten nagykorúak, előbbi 21, utóbbi 19 esztendős. 

Cover-kép: Facebook/Fekete Dávid

Ezt is szeretjük