Híradós lett Feke Pál párja: Nórát mostantól ezen a csatornán láthatod
Feke Pál a képernyőn szúrta ki annak idején párját. Nórának a legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy híradós lett.

feke-pál-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feke Pál párja, Mészáros Nóra január elején az Instagram-oldalán jelentette be, hogy szerkesztő-riporter feladatai mellett híradósként is bizonyíthat 2023-ban.

A műsorvezetőt korábban a Pesti TV-n láthatta a közönség - Feke Pál is a képernyőn keresztül szúrta ki magának - innen igazolt át jelenlegi csatornájához.

Feke Pál párja híradó

A Hír TV-n eddig a Radar című műsorban látta el szerkesztő-riporteri feladatait, januártól pedig régi álma vált valóra, a Híradó és a Sporthírek műsorvezetője lett.

- Egy álmom teljesült ezzel. Persze még kezdő vagyok, de minden erőmmel törekszem arra, hogy fejlődjek, hogy bizonyítsak. Hálás vagyok a vezetőségnek és a nézőknek is, akiktől annyi támogatást és szeretetet kapok - mesélte a Story.hu-nak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár tudja, kemény és sűrű időszaknak néz elébe, úgy véli, hogy szorgalmának és a kemény munkának köszönhetően venni fogja az akadályt. Azért pedig végtelenül hálás, hogy szerelme maximálisan támogatja.

- Mikor kiderült, hogy híradózni is fogok a riporteri feladataim mellett, virággal, borral és könnybe lábadt szemmel várt haza. Azért, hogy egy kis bulihangulatot teremtsen, még egy csákót is feltett a fejére.

Mészáros Nóra sokáig nem tudta, milyen hivatást válasszon magának. Középiskola után a jogi egyetemre ment, bár már az első napon tudta, nem ez lesz az útja, befejezte az iskolát. Kipróbálta magát légiutas-kísérőként és az idegenforgalomban is, végül egy tévés casting során döbbent rá, hogy ez az ő közege.

Feke Pál és Nóra együtt az Operaházban

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást.

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük