Feke Pál pár nap alatt 10 kilót hízott - A rendező nem örült a változásnak
Feke Pál a Jézus Krisztus szupersztár főszereplőjeként rövid nyaralása alatt tíz kilót hízott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feke Pál 18 éves kora óta folyamatosan színpadon áll, a világ musicalirodalmának legnagyobb szerepeit játszhatta el az eddig eltelt húsz évben. 22 éves volt, amikor a világon legfiatalabbként megkapta az egyik legnehezebb musicalszerepet, Webber Jézus Krisztus szupersztárjának címszerepét. 15 kiló mínusszal, aztán tíz kiló plusszal is színpadra állt, mesélte a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című műsorban. 

Szirtes Tamás, a Madách Színház rendezője úgy gondolta, a színésznek le kellene fogynia Jézus Krisztus hiteles megformálásához. Feke Pál le is adott 15 kilót, ám a jelmezes próbára mégis súlyfelesleggel érkezett. 

- Egy nagy szerelmi bánaton voltam túl, lefogytam 15 kilót a szerepért. Úgy gondoltam, a szüleimet kiviszem pár napra Horvátországba. Ameddig ott voltunk, pár nap alatt visszaszedtem legalább tízet. Ettem a nagy fagyikelyheket, apukám, aki akkor még élt, pedig kedvesen kérdezte: "Kisfiam, nem lesz sok?" De én annyira hedonista vagyok, imádok a pillanatnak élni, mindent ide, habzsi-dőzsi. Gondoltam, amúgy is le vagyok fogyva, mi baj lehet?! 

feke-pal
Fotó: TMC

- Miután hazajöttünk, mentem az első öltözéses próbára a Madách Színházba. Húztak fel a keresztre Jézusként, Szirtes tanár úr ült a nézőtéren, Nagy Sanyi meg később mesélte: "Gyerekek! A Feke Pali annyira hiteles Jézus volt a kereszten, hogy Szirtes megszólalt a nézőtéren, amikor meglátta a kereszten, hogy: Jézusom!" Én mondtam, hogy Jézus sokat evett az utolsó vacsorán, azért játszom én - mesélte a 38 éves színész a műsorban. 

Király Linda 30 kilót fogyott

Király Linda 31 kilót fogyott, de még 15-18 kilót szeretne fogyni, de nem görcsösen, hiszen már egyre inkább jól érzi magát a bőrében. Ez az öltözködésén és a fotóin is látszik: ma már sokszor láthatjuk testhez álló, a telt formáit kihangsúlyozó ruhákban, a testtartásáról és az arcáról pedig sugárzik, hogy boldog megváltozott külsejével. 

Ezt is szeretjük