Az RTL Klub műsorvezetője botrányos kijelentést tett a reggeli műsorban
Elképesztő, Fehér Tibor száján mi szaladt ki a mai Reggeliben.

feher-tibor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fehér Tibor, aki három hónappal ezelőtt lett az RTL Klub Reggeli című műsorának házigazdája, viccesnek szánt, de valójában botrányos megjegyzést tett a mai adásban, amikor műsorvezető társával, Kiss Ramónával Rékasi Károlyt látták vendégül, aki két évvel ezelőtt elszenvedett súlyos balesete után visszatért. A beszélgetés során Ramóna és Rékasi is kissé zavarban volt, hisz 15 évig együtt játszottak a Barátok köztben, Rami az 55 éves színész szeme előtt vált tinilányból vonzó nővé, kezdőből színésznővé, aki a sorozatból való távozása után a csatorna műsorvezetője lett.

- Fura helyzet, hisz a feleséged voltam éveken keresztül – próbálta Kiss Ramóna elviccelni a helyzetet, ami úgy tűnt, jól is sikerült, mert ezen mindenki kacagott.

- Pont ezt akartam mondani, úgy is viselkedtek itt, mint egy házaspár – fűzte hozzá Fehér Tibor, aki alapvetően színészként lett ismert.

- Abszolút! Mi nagyon-nagyon jól melóztunk egyébként együtt – mondta Rékasi.

- Ez így van. Sokszor megvert egyébként a Karcsi. Családon belüli erőszak. Fél éven keresztül vert – utalt Kiss Ramóna azokra a jelenetekre, amikor a Barátok köztben játszott karaktere feleségül ment a Rékasi által játszott Barta Zsolthoz, aki bántalmazta nejét.

- Jó, de biztos megérdemelte, persze – szaladt ki a meggondolatlan mondat a még kezdő műsorvezetőnek számító Fehér Tibor száján.

A nők elleni családon belüli erőszakkal nem tanácsos viccelődni, épp elég gond, hogy sokszor a hatóságok sem veszik komolyan. A megjegyzés felett egyébként Kiss Ramóna is átsiklott, pedig az említett jelenetek forgatása nagyon megviselte, és nem csak azért, mert a testén lila foltok keletkeztek, annyira komolyan vették a szerepüket Rékasival. Élete egyik legnehezebb szerepének nevezte a bántalmazott Szentmihályi Zsófi eljátszását.

Persze, az ügyhöz hozzátartozik, hogy Kiss Ramóna is kezdőnek számít a műsorvezetésben, a Reggeliben szeptember elején mutatkozott be, emellett a csatorna X-Faktor című műsorát vezeti. 

Ezt is szeretjük