Oszter Sándor a fenyegetések ellenére sem áll le - Folytatja az építkezést a birtokán
Oszter Sándor hárommillió forintot fizetett az engedélyekért, és nem áll le az építkezéssel.

oszter-sandor-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feljelentették Oszter Sándort, mert diósjenői birtokán halastavat szeretne létrehozni, a helyi horgászok szerint ugyanis ezzel az építkezéssel elveszi a vizet a község horgásztava elől. A legfrissebb hírek szerint az önkormányzat már le is állíttatta a munkálatokat, és megkérték a 68 éves színművészt, hogy küldje el a munkagépeket a telkéről. 

Oszter Sándor elárulta, hogy hiába a felháborodás, hiszen minden engedélye megvan, amelyekért egyébként rengeteg pénzt fizetett. Bár még nem kapott hivatalos levelet, azonban ha az önkormányzat tényleg leállíttatja a munkálatokat, akkor elmondása szerint a bírósághoz fordul, mert szerinte ez egy megalapozatlan eljárás lenne.

oszter-sandor-diosjeno-1
Fotó: TV2/Mokka

- Kezdeném ott, hogy nekem minden engedélyem megvan, amit a minisztérium adott ki, de előtte aláírta a polgármesteri hivatal, a horgászegyesület, a Duna–Ipoly Nemzeti Park és a katasztrófavédelem is, ami nekem hárommillió forintomba került. Ezek után felteszem a kérdést, hogy ha egy minisztérium, mint szakhatóság kiad egy engedélyt, van-e joga akkor felülbírálni ezt egy önkormányzatnak - kezdte vallomását a Mokka helyszíni tudósítójának diósjenői birtokán.

- Még nem kaptam meg a levelet, de amennyiben az önkormányzat leállíttatja az építkezést, akkor én bírósághoz fordulok, mert véleményem szerint ez egy abszolút hozzá nem értő, megalapozatlan hozzáállás - folytatta, majd hozzátette, hogy szerinte egyáltalán nem igaz, hogy ezzel az építkezéssel bármilyen módon is tönkretenné a diósjenői 27 hektáros horgásztavat, az iszaposodásért pedig nem ő felelős.

Így néz ki az építkezési terület.
Így néz ki az építkezési terület.
Fotó: TV2/Mokka

A Blikk információi szerint mindez azonban nem hatotta meg a diósjenői polgárokat, akik közül időközben már ketten is megfenyegették a Kossuth-díjas színművészt. Az egyik szomszédja elmondása szerint Oszter Sándor több más helyi lakossal is összeszólalkozott már, mert nem tartja be az együttélés szabályait, és átnéz rajtuk. 

Ezt is szeretjük