Az X-Faktorban énekesként ismertük meg – Most betegszállítóként dolgozik Fehér Tamás
Fehér Tamás a 2018-as X-Faktorban tűnt fel a Ricky and the Drunken Sailors zenekar frontembereként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021-ben jubileumi évaddal tér vissza a képernyőre az RTL Klub legsikeresebb tehetségkutatója, az X-Faktor. A nézők évről évre kíváncsiak a show felfedezettjeire, minden évadban találni olyan előadókat és formációkat, akik különleges stílust képviselnek a színpadon.

A 2018-as szezon üde színfoltjaként ismerhettük meg a rockabilly műfajban játszó Ricky and the Drunken Sailors zenekart, akik Bye Alex mentoráltjaiként a második élő show-ig meneteltek.

Az X-Faktorban énekelt, most betegszállító

Noha két adás után búcsúzniuk kellett, a szereplés után özönlöttek feléjük a fellépésajánlatok, valamint a tengerentúlon is turnézhattak.

fehér tamás x
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

- Utána egy jó nagy telefonálásos dömping ránk szakadt, nagyon sok felkérést kapott a zenekar - végre normálisabb gázsiért. Nagyon örültünk a rengeteg érdeklődésnek és felkérésnek, ezeket mind teljesítettük. És vittünk egy csavart is a dologba, rögtön az X-Faktorból való kiesésünk után két hónappal elmentünk egy brazil turnéra – mesélte a banda frontembere, Fehér Tamás a Fókuszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gyors eredményt szeretnél?

Ha lehetséges, hogy megfertőződtél, de még nem mutatsz tüneteket, a 2 db-os Covid-19 Antigén gyorsteszttel 20 perc alatt tesztelheted magad és családod egyszerűen, kényelmesen mindössze 3 990 Ft-ért.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Brazília után Torontó következett, ahol a kanadai Hungarofesten léptek fel. Sikersorozatuknak a márciusban kitört koronavírus-járvány parancsolt megálljt. Ekkor az énekes úgy látta jónak, ha visszatér eredeti foglalkozásához: 2020 májusa óta betegszállítóként dolgozik.

fehér-tamás-fókusz
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Dolgoztam már ennél a cégnél, illetve 2000 előtt még az Országos Mentőszolgálatnál is öt évet mentőápolóként, tehát pontosan tudtam, milyen egy ilyen munkakör.

Azt gondoltam, ha ekkora a baj, álljunk be az első sorba, mert amúgy is szerettem ezt csinálni

– ecsetelte az RTL Klub műsorában.

- Minden fertőzöttszállítás után azért elgondolkozom, hogy most akkor elkapom-e a vírust vagy nem. Nem úgy megyek a frontra, hogy széthúzom az ingem, és akkor ide lőjetek, betartjuk az óvintézkedéseket.

Az X-Faktor énekesnői akkor és most

A tehetségkutatóban számtalan énekes futott be a műsornak köszönhetően, akik a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az X-Faktor énekesnői a műsor óta.

Ezt is szeretjük