Felismered Fehér Balázst? 7 év után visszatért a Carbonfools frontembere
Fehér Balázs ennyit változott, amióta visszavonult a nyilvánosságtól.

feher-balazs-cover3.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fehér Balázs 2006-ban, 23 évesen csatlakozott az akkor már néhány éve létező Carbonfools zenekarhoz, ő lett a banda énekese. Az országos hírnevet a 2008-ban megjelent második albumuk, a Carbonheart hozta meg nekik, innen pedig nem volt megállás, egyre népszerűbbek lettek. 

2010-ben érkezett a harmadik nagylemez, a Carbonsoul, amelyen az énekes hangja sokkal nagyobb szerepet kapott, mint a korábbi albumok esetében. 2015-ben a zenekar úgy döntött, szünetet tartanak, amely alatt Fehér Balázs végleg kiszállt. 

Fehér Balázs visszatért

Sokáig nem lehetett tudni, mi volt Fehér Balázs távozásának oka, teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Később aztán itt-ott lehetett látni a tévében, illetve különböző műsorokban, de a zenei életbe nem tért vissza. 

Az énekes április közepén a DTK: Elviszlek magammal című műsorban árulta el D. Tóth Krisztának, súlyosan depressziós volt, kis híja volt annak, hogy belehaljon, annyira súlyos testi-lelki tüneteket produkált.

- A fizikai tünetek a teljes erővesztés és egy két hónapig nem alvás, amely után önként bementem, illetve egy barátom bevitt a pszichiátriára, ahol ugyan nem fogadtak, átirányítottak a járóbetegosztályra, de elkezdtem gyógyszereket szedni. Két hónap nem alvás után az agyad egy olyan állapotban van, ahol elvesztettél mindenféle kontrollt. Ebbe nagyon sokan belehalnak, nekem mázlim volt - mesélte a műsorban. 

Nemrég úgy döntött, ideje visszatérnie a zenéhez, mostanra teljesen felépült, új embernek érzi magát, erős és magabiztos. Vadonatúj dalát a You and Me-t a Life TV Ébredj velünk című műsorában adta elő először. 

- Ahhoz, hogy egy ilyen dal megszülessen, vagy bárki meg tudjon újulni, ahhoz néha el kell menni. Hogy honnan újulsz meg, miként újulsz meg, ezeket a kérdéseket is fel kell tenned magadnak. Ezért mentem el erre a hét évre. Ez nem volt ennyire tudatos, egy darabig csak sétáltam a városban, egy másfél évig.

Fehér Balázs a Life TV-n debütált új dalával.
Fehér Balázs a Life TV-n debütált új dalával.
Fotó: Life TV/Ébredj velünk!

- Aztán voltak olyan külső körülmények, amik egyszerűen a földhöz vagy az ágyhoz ragasztottak. És tudom, hogy nagyon traumatikus tud lenni másoknak egy ilyen komoly betegség, nekem is az volt, nem akarom elbagatellizálni. De én egy annyira makacs ember vagyok, hogy másból nem értek. Én csak egy ennyire kemény pofonból értek - mesélte a műsorvezetőknek Fehér Balázs. 

feher-balazs-parja
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Az énekes egy egész lemeznyi új dalt szerzett, hamarosan debütál egy videóklipje, a jövőben pedig koncertezne is. Jelenleg boldog párkapcsolatban él, kedvese, Eszter, pszichológus. 2019-ben az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában szerepeltek együtt. 

Így néz ki most a No Thanx egykori sztárja

Skrapits Erik tinisztárból kétgyerekes családapa lett, aki a mai napig ír dalokat, és a közelmúltban gyerekzene készítésébe fogott.

Cover-fotó: YouTube/Carbonfools

Ezt is szeretjük