Fecsó meglepő dolgot mondott a megcsalásról - Vasvári Vivi férje a Mokkában nyilatkozott
Fecsó szerint van, amikor a hűtlenség megbocsátható.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Mokka készítői a hétfői adásában arra voltak kíváncsiak, mi számítható egy párkapcsolatban megbocsáthatónak, a téma körbejárására pedig Pintér Tibort és Szegedi Ferencet, Vasvári Vivien válófélben lévő férjét hívták meg vendégnek. 

Fecsó azt mondta, ő eléggé szabadelvű, ő eléggé sok mindent, sőt, szinte mindent meg tudna bocsátani, de hozzátette azt is, hogy az ember nem felejt. A félrelépést is megbocsátaná attól függően, hogy az milyen típusú. 

Ha érzelem nélküli félrelépés, azt meg tudom bocsátani.

Egy egyéjszakás kaland semmi, ha nincsen benne érzelem - mondta a TV2 reggeli műsorában. 

fecso
Fotó: TV2/Mokka

- Rajtakapásos félrelépés a legjobb barátoddal? - faggatta tovább Mádai Vivien. 

- A legjobb barátomnak nem tudnám megbocsátani - vallotta be Fecsó. 

Vele ellentétben Pintér Tibor úgy gondolja, egy komoly kapcsolatba egyik fél részéről sem fér bele egyetlen egyéjszakás kaland sem. Nem tagadja, volt, hogy félrelépett, de azt be is ismerte, és tisztában volt vele, hogy hibázott, azt pedig logikus következménynek tartotta, hogy az akkori párja kidobta.

fecso-tenya
Fotó: FEM3 Café

Az üzletember azt is elárulta a Mokkában, hogy nem tartja magát haragtartónak, szerinte nem is érdemes a haragot sokáig cipelni. 

- Elsősorban magam miatt bocsátok meg, mert így tudok felszabadultabb lenni, és a megbocsátás valahogy gyógyít is. A megbocsátás kicsit varázslat is, ami fordítottan hat: aki adja, kínálja először, annak ad jó érzést, csak utána a másik félnek - véli Fecsó.   

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Janza Kata és Pintér Tibor házasságából egy gyermek született 1998-ban, aki a gyönyörű Janka nevet kapta. A fiatal, szőke lány egyértelműen édesanyja szépségét örökölte, közös fotóikon is jól látszik, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Bár a külsejük nagyon hasonló, teljesen eltérő személyiségek.

Ezt is szeretjük