Fecsó nem tett lakatot a szájára - Vasvári Vivien randizgatásáról nyilatkozott
Vasvári Vivien válófélben lévő férje, Fecsó exkluzív interjút adott a válás utáni időszakról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó azt nyilatkozta, hideg zuhanyként érte, amikor a felesége egy év házasság után bejelentette, hogy válni akar. Vasvári Vivien ráadásul pár héttel később már randizgatni kezdett. A TV2-nek adott exkluzív interjúban elmondta, mi a véleménye arról, hogy kisfia édesanyja nem sokáig szomorkodott, és azt is, hogy miért mondta fel a közös otthonuk bérleti szerződését, aminek következtében Viviennek és a két gyereknek új lakásba kell költözniük. 

- A legnehezebb az volt, hogy egy családban éltem, egy családi feeling volt, és ez egyik napról a másikra megszűnt - kezdte a vallomást Fecsó a Tények Plusznak

vasvari-vivien-rozsai
Fotó: Facebook/Vasvári Vivien

Vasvári Vivien pár héttel a különválás bejelentése után arról posztolt képeket, hogy valaki rózsacsokrokat küldött neki, egyszer pedig a virág mellé fényfüzérekkel feldíszített lakás is dukált. "Azt hiszem, hogy ilyenben még sosem volt részem... De eljött ez a pillanat is.." - írta a képhez. "Lesz szex is, vagy csak ördögűzés?" - kommentelte a fotó alá Fecsó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Eltelt egy honap! Ideje randizgatni;)

Fecsó - Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) által megosztott bejegyzés,

Amikor pedig Vasvári Vivien azt nyilatkozta, nem fog a négy fal közé bezárkózni, randizgat, Fecsó egy olyan képet posztolt, ahol két nőt ölel. "Eltelt egy hónap, ideje randizni" - írta hozzá. 

- Volt egy kis kommentháború, egyszerűen nem tudtam szó nélkül hagyni ezeket a dolgokat. Én nem gondolom, hogy ez sértő lett volna, inkább viccesnek gondolom - mondta erről. 

fecso2
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Nekem semmi bajom nincs azzal, hogy Vivi randizgat. Persze, ismerkedjen. Nekem az a fontos, hogy egy normális férfi legyen mellette. Igazából az a legfontosabb, hogy normálisan bánjon az én fiammal. Hogy ő egy hónap vagy egy év után találja meg a szerelmet, az ő dolga.

Nekem kicsit furcsa, hogy hogy egy hónap után már ilyen romantikában meg olyan szerelemben van, én máshogy működöm

- bukott ki Fecsóból. 

Szegedi Ferenc arra is kitért, hogy miért mondta fel hirtelen egykori, közös otthonuk bérleti szerződését anélkül, hogy azt Vasvári Viviennel megbeszélte volna. Szerinte, ha egy házasság véget ér, több dolgot is le kell zárni. A közös lakás is ezek közé tartozott. A gyerektartást fizeti, egyéb kötelezettségeit is rendezni fogja, ha eljön az idejük, de úgy gondolja, már nem feladata ugyanazt az életmódot biztosítania a válófélben lévő feleségének és a két gyereknek, mint amikor együtt éltek.

- Én nem érzem magam emiatt rossznak vagy hibáztathatónak. Azt megadom, hogy ők normálisan éljenek, de szerintem nem az én feladatom, hogy luxust biztosítsak továbbra is - mondta. 

fecso
Fotó: TV2/Tények Plusz

Most Szegedi Ferenc minden idejét leköti a munka, emellett hetente három-négy napot tölt Edwarddal. Ezeken a napokon csakis a kisfiával törődik. Szabadidejében edz: a box mellett sokat úszik, és a vízilabdázást se hagyta abba. Családot is szeretne majd, de ehhez az kell, hogy újra szerelmes legyen. 

- A vágyam még egy kisfiú és még egy kislány, tehát hogy két kisfiam és egy kislányom legyen - árulta el a Tények Pluszban.  

Vasvári Vivien a Milano Fashion Weeken

Vasvári Vivien is ellátogatott a milánói divathétre, ahol nagy feltűnést keltett a Joó Beatrix divattervező nevével fémjelzett Sentiments Couture egyik kreációjában. 

Ezt is szeretjük