Kiderült, mivel foglalkozik Fecsó - Vasvári Vivi exe új szakmát is tanul
Fecsó elárulta, már nem hiányoznak neki a bulik, az elmúlt két hónapban lenyugodott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien exe, Szegedi Ferenc nagy partiarc volt, a házasságukat is részben az tette tönkre, hogy a férfi a fiuk születése után is inkább a haverokkal bulizott ahelyett, hogy a családjával töltötte volna a szabadidejét.

Az önkéntes karantén ideje alatt Fecsó lenyugodott, a bulik sem hiányoznak neki. Azt mondta, ment ő már eleget. 

Fecsó DJ-nek tanul

- Annyit voltam a karantén előtti időszakban, hogy annyira nem hiányzik. Jólesett ez a kis elvonulás, ez a kis nyugalom, béke - mondta a Fókuszban

fecso
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A Feleségek luxuskivitelben című műsorban annyit tudtunk meg Fecsóról, hogy építési vállalkozó. Az RTL Klub műsorában kiderült, mit is csinál pontosan. Két cégcsoportot vezet, az egyik munka- és tűzvédelemmel, a másik ingatlanfejlesztéssel és építészettel foglalkozik. A koronavírus-járvány miatt az ő munkája is két hónapig takaréklángon ment, de nem unatkozott, megkereste az egyik legismertebb magyar női lemezlovast, Edo Denovát, hogy tanítsa. 

- Már régóta terveztem ezt a DJ-s dolgot. Mindig nagyon tetszett, hogy kiáll valaki az emberek elé egy géppel, játszik, és az emberek táncolnak. A DJ-k az újkori rocksztárok. 

fecso-dj
Fotó: RTL Klub/Fókusz

DJ Edo Denova bevallotta, még ő is meglepődött, hogy Fecsó tehetséges a zenélésben. Szerinte van hozzá érzéke, hamar ráérzett a dolgok ízére. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A férfi főzni is tanul, heti kétszer jár hozzá egy szakács, akitől ellesi a konyhai fortélyokat, emellett vadásztanfolyamra is jár. 

- Hobbim a főzés, és úgy gondoltam, nem egyedül fogok kotyvasztani mindenfélét, és fölteszek a közösségi médiára vállalhatatlan ételeket, mint amiket látok, hanem azt mondtam, inkább megbízok egy profit. Ő jön hozzám heti kétszer, jókat főzünk együtt jó alapanyagokból. Megvan a saját meg a gyerek étele két-három napra, és mellette még tanulom is a szakmát. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Készül a rebarbarás pite, ala Fecsó!:) #maradjmarsutni #fecso #balatonfüred

Fecsó - Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) által megosztott bejegyzés,

A szabadidejében edz, és természetesen igyekszik sok időt tölteni kétéves kisfiával, Edwarddal is, aki heti három napot nála van. Vasvári Viviennel ma már békés a viszonyuk, a szőke szépség gyakran küld neki videófelvételeket a gyermekükről, sőt videótelefonálni is szoktak.

Úgy tervezi, idén nyáron nem hajtja túl magát, a bulik helyett sokat megy majd a Balatonra kisfiával. Az ismerkedést sem erőlteti. 

- Sajnos Budapest tele van filléres nőkkel, milliós igényekkel. Erre most nem vagyok kíváncsi. Szeretnék egy külső és belső értékekkel rendelkező hölgyet megismerni, de abszolút nem siettetem, majd fog jönni magától - vallotta be. 

Vasvári Vivi és Fecsó kisfia 2 éves lett

Vasvári Vivien életének egyik legszebb napja volt, amikor világra hozta második gyermekét 2018. április 22-én Miamiban. Az Edward Ferenc névre keresztelt lurkó nő, mint a gomba, második születésnapját ünnepelték az idén. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire cukin néz ki a fiúcska a szülinapos fotóin.

Ezt is szeretjük