Fecsónak elege van a pénzére utazó nőkből - Vasvári Vivi exe meglepő kijelentést tett
Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó sokat változott az önkéntes karanténban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc házasságában sok problémát okozott, hogy a férfi a kisfiuk születése és az esküvőjük után sem mondott le bulizós életmódjáról, a hétvégéit inkább a haverjaival töltötte, és eközben nem volt a hűség mintaképe. 

A Feleségek luxuskivitelben sztárja idén áprilisi, hosszú vallomásában azt írta, Fecsó a végleges szakításuk estéjén is már más nővel volt

Fecsónak elege van a tucatnőkből

Miután a házasságuk végérvényesen véget ért, a férfi szintén a bulizásba vetette magát, de a világjárvány és az önkéntes karantén állítása szerint megváltoztatta őt is és az életmódját is. 

- Annyit mentem életemben, hogy kifejezetten jólesik, hogy itthon lehetek. Sokat sportolok, zenélni tanulok, heti rendszerességgel járok DJ-hez, Edo Denovához, tőle tanulom a szakma alapjait. Emellett heti kétszer jár hozzám egy szakács, vele főzök. Abból megvan a kajánk - mesélte a Borsnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Már nem csak kifogni tudja a halat, de a feldolgozását is megtanulta, emellett vadásztanfolyamra is jár, így hamarosan a vadételek készítésében is kipróbálhatja magát. Kisfiával, a kétéves Edwarddal is imád együtt lenni, a kisfiú heti három napot tölt vele, és a képek tanúsága szerint remekül szórakoznak.

A napilapnak azt is bevallotta, hogy elege van a pénzére utazó nőkből, akiknek csak az a fontos, hogy kifogjanak egy pénzes pasit. 

A város tele van filléres nőkkel, milliós igényekkel, hát erre én nem vagyok kíváncsi.

Vasvári Vivi és Fecsó kisfia 2 éves lett

Vasvári Vivien életének egyik legszebb napja volt, amikor világra hozta második gyermekét 2018. április 22-én Miamiban. Az Edward Ferenc névre keresztelt lurkó nő, mint a gomba, második születésnapját ünnepelték az idén. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire cukin néz ki a fiúcska a szülinapos fotóin.

Ezt is szeretjük