Ő Fásy Ádám szép, szőke felesége: Marikát 30 év után is a tenyerén hordja
Fásy Ádám és Marika 1992. augusztus 15-én kötötték össze az életüket. Bár a kapcsolatnak nem jósoltak nagy jövőt, kiállta az idő próbáját.

fásy-ádám-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy Fásy Ádám a vendéglátóipar felé indult el a középiskola után, mára a mulatós műfaj egyik ismert alakja, és a magyar szépségversenyek atyjaként tartjuk számon.

A ’90-es évek elejétől fordult a média felé: 1999-től indította el a Fásy Mulató című műsorát, ezt megelőzően, 1991-ben a Miss Universe Hungary, a Miss Europe Hungary és a Miss Intercontinental Hungary licencek tulajdonosa lett. Bár utóbbi révén mindig csinos hölgyek vették körbe, neki csakis egyetlen nőért dobog a szíve: feleségét több mint harminc éve a tenyerén hordja.

Fásy Ádám felesége, Marika

1991-ben ismerkedett meg az akkor mindössze 19 esztendős Marikával. A köztük lévő kereken húsz év korkülönbség miatt sokan azt jósolták, kapcsolatuk nem lesz több futó kalandnál. Nem lett igazuk: egy évvel később, 1992. augusztus 15-én egybekeltek, és azóta is a legnagyobb harmóniában élnek.

fásyék
Fotó: TV2/Tények Plusz

A zenész különösen figyel arra, hogy mindig kedvese tudtára adja, mennyire hálás azért, hogy jóban-rosszban mellette van. Az ünnepek sem mennek ki soha a fejéből, a nemzetközi nőnapot is mindig észben tartja, ilyenkor az egész nap Marikáról szól.

- Ilyenkor ünnepi ebéd van Marikának, a kedvenc ételét készítem el, hiszen valamelyest ehhez is értek. Ezzel is meghálálom azt a gondoskodást és szeretetet, amit több mint harminc éve ad nekem - ecsetelte a Tények pluszban.

A sztárfeleség igazi szervező alkat. Nemcsak a háztartást vezeti, hanem férje fellépéseiért és televíziós megjelenéseiért is felel. Szerinte manapság ritkaságnak számítanak az ilyen régóta tartó, boldog frigyek.

- Úgy vélem, nálunk ennek az a titka, hogy a mindennapokban is odafigyelünk egymásra, és alapjában véve mi jól passzolunk egymáshoz. Közös az értékrendünk, és megtanultunk alkalmazkodni egymáshoz - árulta el 2018-ban a Kiskegyednek.

Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége

Ernyey Béla a romantikában is éppolyan úriember, mint az élet bármely más területén. Tenyerén hordja feleségét, akivel idén immár 13 éve alkot egy párt. Képeken mutatjuk, milyen szép nő Dóra.

Cover-fotó: Zenebutik

Ezt is szeretjük