Bepillanthatsz Farkasházi Réka gyönyörű kertjébe: olyan, akár egy képeslap

Farkasházi Rékáék mesebeli udvara magában rejti emlékeiket is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Farkasházi Réka mindamellett, hogy sikeres énekesnő, színésznő és háromgyermekes családanya, még kertésztudására is büszke lehet. Udvarát olyan lélegzetelállító paradicsommá változtatta, amelyet csak képeslapokon látni.

A növénytermesztéshez és a kert kialakításához férje volt a segítségére. Elmondása szerint Sárközy Bence megszállottságának és alaposságának köszönhető, hogy ilyen gyönyörű lett a végeredmény, a hátsó udvar legkisebb szegletét is valamilyen növény díszíti.

Farkasházi Réka kertje

Ha végignézünk a képeken, rögtön szembetűnik, hogy nincs olyan zöldség vagy gyümölcs, ami ne növekedne náluk. Mindent maguk termesztenek, a tojásos nokedli mellé szánt salátától kezdve a fügén át egészen a málnáig és szederig.

farkasházi-réka-kertje
Fotó: TV2 Mokka

A mini oázis közepén még egy hangulatos teraszt is ki tudtak alakítani, de még egy különlegesség jellemzi a helyiséget: minden dísztárgy jelentéssel bír.

- A miénk nem egy egységes, egy stílusú kert. Benne van az egész életünk, egy kicsi Bali, egy kicsi Izrael, minden, ahol eddig jártunk. De a családtól is származik pár dolog, a szőlőtőke például Bence nagymamájától van - mesélte a Mokkában.

Két évvel ezelőtt vásárolták meg az ingatlant, amibe már első látásra beleszerettek, a 42 éves sztár az Instagramon osztotta meg követőivel, mennyire boldog, hogy álomotthonában élhet.

„Három héttel a szülés előtt életünk legizgalmasabb, szebb időszaka kezdődött el akkor, amikor Tamarával a hasamban elindultunk megtalálni a házunkat. Az esélytelenek nyugalmával vágtunk bele, és utólag már látom, igen bátran. De bátraké a szerencse. A munkának meg van gyümölcse. A házba azonnal beleszerettünk. Két hónap alatt újítottuk fel. Jó, elég nyomos okunk volt hajtani a szakembereket. Sosem felejtem el azt az időszakot. Rengeteget voltunk együtt Bencével. Jöttünk-mentünk, terveztünk, szerveztünk. Vagy csak ültem a leendő kertben és néztem, ahogy megálmodja és két kezével létre is hozza ezt a mini paradicsomot nekünk. Két éve itt minden beton volt. Én minden reggel ébredés után kiállok ide, veszek egy nagy levegőt és végtelen hálát és boldogságot érzek”

Csősz Bogi másfél hektáros kertje

A Feleségek luxuskivitelben 36 éves szereplője török milliárdos férjével egy 1400 négyzetméteres, háromszintes villában él, amihez másfél hektáros kert is tartozik. A 300 fás, virágos, zöld oázis akár parknak is nevezhető kert helyett.

Ezt is szeretjük