Farkasházi Réka 26 éve imádja a férjét: fel sem ismertük őket a fiatalkori fotójukon
Farkasházi Réka és Sárközy Bence 2021. március 7-én ünnepelte kapcsolatuk 26. évfordulóját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbben hosszú évekig randevúznak, és megannyi szakításon vannak túl, mire megtalálják a nagy Őt. Ám vannak olyan kiváltságosok, akiknek nem kell keresniük a szerelmet, hiszen életük párjával már gyerekként keresztezik egymás útjait.

Farkasházi Réka is elmondhatja magáról, hogy együtt nőtt fel majdani férjével. Sárközy Bence és a Barátok közt egykori Kertész Mónikája ugyanabba az óvodába, általános iskolába és gimnáziumba jártak.

Farkasházy Réka és férje szerelme 26 éve töretlen

Immár 26 éve annak, hogy a gyerekkori barátságból szerelem lett. A jeles napot nem felejtették el, az Instagramon régi fotóikkal ünnepelték meg kapcsolatuk kezdetét. Farkasházi Réka érzelmes sorokat is írt a poszthoz, melyben elárulta, ez az évforduló sokkal nagyobb hatást gyakorolt rá, mint az eddigiek.

"26 éve, amikor először megfogta a kezem, még nem volt a másik kezünkben mobiltelefon, hogy azonnal készítsünk egy szelfit, így sok képünk nincs az első hetekről, hónapokról. Illetve millió van, ami bennünk él. Huszonhat év. Nyilván nem ért váratlanul ez a nap, hiszen minden évfordulót pont úgy várok, mint a szülinapokat. És megelőzte egy a huszonötödik is. Most valahogy mégis mellbe vágott. Ami mögöttünk van, és ami ezzel a miénk lett, az már egy akkora csomag és ezzel párhuzamosan akkora felelősség, hogy kicsit ijesztő. Lenne, ha egyedül kellene megbirkóznom vele. Sok féle volt ez az elmúlt huszonhat év. De talán még sosem éreztem ilyen mélyen, mint az elmúlt időszakban. A szerelemnek rengeteg fokozata van. Sokan csak az első, repkedő pillangós, remegő lábú pillanatokat hiszik annak. De aztán érik az ember és egyre mélyülnek az érzései. Amikor már nem csak a szíve dobog a másikért, hanem az eszével is szeret, amikor már minden porcikájával tud szeretni" - öntötte szavakba érzéseit az oldalán 2021. március 7-én.

Az említett sorok sok követőjének szemébe csaltak könnyeket, akik nem győztek gratulálni a párnak. Nem ez  volt az első alkalom, hogy a sorozatsztár hangot adott annak, mennyire szereti férjét. Valentin-napon például arról mesélt, hogy még mindig megdobban a szíve, ha Bencére néz.

Magyar sztárok, akik több mint 20 éve házasok

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk olyan hazai sztárokat, akik már több mint húsz éve élnek boldog házasságban.

Ezt is szeretjük