Ciki, Farkasházi Réka kivel keverte össze Rózsa Györgyöt a díjkiosztó gálán
Farkasházi Réka sztoriján sírva nevettek a stúdióban, nagyon kínos szituációba került.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Farkasházi Réka nagyon kínos történetet fedett fel a múltjából. Az első Story-gálán összekeverte Rózsa Györgyöt egy másik híres magyar tévéssel.

A Barátok közt egykori Mónikája Szulák Andrea műsorában rántotta le a leplet a zavarba ejtő esetről.

Farkasházi Réka ciki sztorija 

A Nyugi! Köztünk marad adásában kellett megtippelnie a vendégeknek, hogy vajon kivel keverte össze a legendás műsorvezetőt a színésznő. Csőre Gábor és Stohl Luca is eltalálta, hogy a félreértés másik szereplője nem volt más, mint Dévényi Tibor.

farkasházi-réka
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Kellemetlen történet következik: az első Story-partin 21 éves voltam, óriási nagy megtiszteltetés volt, hogy elmehettem, hiszen a Barátok közt akkor indult. Egész nap készülődtünk, aztán fölvonultuk este a kollégákkal - emlékezett vissza a Life TV talkshow-jában.

- Jött Rózsa György, én nem ismertem őt előtte, nem találkoztunk soha. Róla tudjuk, hogy mindenkinek csapja a szelet, mindenkit azonnal feleségül akar venni. És akkor engem is ott lerohant, persze nagyon zavarba jöttem, nem tudtam, hogy kezeljem a helyzetet.

- Nagyon kedves akartam lenni vele, ezért elmeséltem neki egy történetet. Volt egy barátnőm, aki azt kívánta tőle, amikor hetedik osztályosak voltunk, hogy hadd menjen el Angliába, mert nyomozó szeretne lenni. Hálálkodtam, hogy milyen jó fej volt, hogy elintézte. Ő pedig csak bólogatott, nem mondott semmit.

Két hét múlva, amikor Farkasházi Réka egy benzinkúton összefutott Rózsa Györggyel, akkor esett le neki, hogy a Story-gálán végig Dévényi Tiborról és annak legendás műsoráról, a Három kívánságról beszélt. Rózsa György úriemberhez illően egy szót sem szólt a ciki személycseréről.

Farkasházi Réka nagyobbik lánya

Farkasházi Réka le sem tagadhatná, mennyire kiteljesült családanyaként, több posztjában is írt arról, hogy gyermekei bearanyozzák az életét, és nagyon büszke mindhármukra. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép a sztár nagyobbik lánya, Rebeka.

Ezt is szeretjük