Iszak Eszteren egy díjátadón szakadt szét a ruha - Kínos pillanatokat élt át
Iszak Eszter szerencsétlenül járt, épp színpadra lépés előtt szakadt szét a ruhája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Iszak Eszter életének első díjátadó műsora önmagában hatalmas stressz és izgalom volt. Ezt egy szerencsétlen incidens tetézte: éppen a színpadra készült lépni, hogy megnyissa az eseményt, amikor arra lett figyelmes, hogy ruhája teljesen szétfeslett a hátán. 

Iszak Eszti a Life TV Nyugi! köztünk marad című műsorában mesélte el élete egyik legkínosabb történetét. Rettenetesen izgulós típus, elmondása szerint még komoly fizikai tüneteket is produkál egy-egy nagyszabású munka vagy gála levezénylése előtt. Ez az izgalom okozta a kínos szituációt.

Annyira izgult, hogy majdnem rosszul lett

Iszak Esztert első díjátadójának moderálása előtt elkapta a lámpaláz, úgy érezte, rosszul lesz. Önnyugtatásként sóhajtozni kezdett, az egyik lélegzetvétel azonban túl nagyra sikerült, olyannyira, hogy ruhájának hátsó része bánta: szétszakadt.0

iszak-eszter
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Közvetlenül a színpadra lépés előtt pattant szét a hátamon a ruha. Már elkezdtek számolni a fülemre, rég a közönség előtt kellett volna lennem. A stylist azonnal a segítségemre sietett, aki szintén akkor volt először ilyen nagyszabású rendezvényen. Remegő kézzel varrta vissza a ruhámat. Ez mindenképpen egy izgalmas pontja volt az estének - mesélte a csinos műsorvezető.

A 3. JOY-gála legcsinosabb sztárjai

2019-es JOY Social Media Award díjátadó legmerészebb ruhájában megjelent sztár kétségkívül Iszak Eszti volt. A #fashionfan kategória nyertese egy Kiss Márk-kreációt viselt. A szoknyát az adásszünet grafikája díszítette, míg a felsőrész csupán pár pánt volt, így a mellvillantós tervezés vonzotta a tekinteteket. 

Ezt is szeretjük