Szulák Andrea kiszúrta exe kerekeit - Ezért állt rajta bosszút
Szulák Andreát nem kellett félteni, mind a négy kereket kiszúrta volt párja autóján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andreára sosem volt jellemző, hogy véka alá rejtse érzelmeit. A műsorvezető mindig őszintén és nyíltan beszél magánéletéről is a Life TV csatornán futó műsorában. 

A Nyugi! köztünk marad című műsor vendégei gyakran osztanak meg magukról vicces, pikáns, olykor megdöbbentő történeteket, melyekről ez idáig sehol nem beszéltek. Vannak olyan pillanatok is, amikor a műsor háziasszonya, Szulák Andrea is beszáll a sztorizásba, és ő maga is megoszt egy történetet az életéből.

Szulák Andrea bosszút állt a párján

Várkonyi Andreával éppen azt a témát vesézte ki, hogy milyen szélsőséges dolgokat képesek elkövetni a nők egy-egy kapcsolatban. A szőke sztár például egyszer titokban követte szerelmét.

Szulák-Andrea
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Szulák Andrea is előállt egy párkapcsolati történettel, ő is elmondta a legdurvább dolgot, amit egy pasival tett. Szakításuk után odament a férfi házához, de ő többszöri csengetésre sem nyitott ajtót, pedig egyértelmű volt, hogy otthon van, hiszen égett a lámpa. Az 55 éves sztár szívére vette, hogy volt párja nem engedte be, ezért bosszúból kiszúrta a férfi autójának kerekeit. Másnap jött is a telefonhívás a férfitól.

- Másnap azzal hívott fel, hogy képzeljem el, hogy járt: mind a négy kerekét kiszúrták. Elpanaszolta, hogy el sem hiszi, milyen emberek vannak a világon - mesélte sejtelmesen a Life TV műsorában.  

Szulák Andrea kamasz lánya

Rozina fiatal kora ellenére egy nagyon bölcs és érett lélek, ahogy alakul, egyre inkább hasonlít híres édesanyjára. Képes összeállításunkban megnézheted a Rozináról készült legfrissebb fotókat.

Ezt is szeretjük