Emlékszel a Barátok közt Kertész Mónikájára? A 43 éves Farkasházi Réka énekesnő és háromgyerekes anya
Farkasházi Réka a Mátyás király térről költözött a kisgyermekek szívébe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1977. augusztus 16-án született Farkasházi Rékát 1998-ban ismerte meg az ország, mint a Barátok közt Kertész Mónikája. Az eltelt 22 évben nagyot fordult vele a világ, fiatal színésznőből sikeres énekesnő és boldog, háromgyermekes családanya lett.

Már nagyon fiatalon vonzotta a reflektorfény, 17 évesen debütált mozivásznon Elek Júlia Ébredés című filmjében, ekkor szeretett bele a színészetbe. Érettségi után egyenes út vezetett a Gór Nagy Mária Színitanodába, de amellett, hogy képzett színésznő lett, művelődésszervezőként, valamint színház- és drámapedagógusként is diplomát szerzett.

Farkasházy Réka a gyerekeknek énekel

2001-ben kötötte össze az életét férjével, Sárközi Bencével, de a családalapítás akkor még váratott magára, három év házasság után született meg fiuk, Benjamin, míg lányaik, Rebeka és Tamara 2009-ben, illetve 2018-ban jöttek a világra.

Édesanyaként fordult a zeneipar irányába, első gyermekeknek szóló albumát 2005-ben adta ki Samunadrág címen. Kukorelly Endre zenésített verseivel a kortárs gyerekirodalmat népszerűsítette.

A cikk az ajánló után folytatódik

A lemez sikerét még további három követte: a Bumm Bumm Bumm, a Tündérvándor és a Hajnali csillag peremén, amelyért Fonogram-díjra jelölték. Megalapította együttesét is, a Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar évről évre színes műsorral kápráztatja el a hazai óvodásokat és kisiskolásokat.

Nem csak a zenéje szól a csöppségeknek, munkái egyéb területén is szívesen kalandozik a mesevilágban. Az ő hangján szólal meg a Disney Jégvarázsának főszereplője Elza, valamint 2004-ben kolléganőjével, Juga Veronikával piacra dobtak egy gyerekszakácskönyvet Csemetéink csemegéi címmel.

Így él most a Barátok közt egykori szereplője

Csapó Virág nevét a Barátok közt alapszereplőjeként ismerte meg az ország. 1998-tól öt éven át alakította Novák Laci feleségét, Évát. 2003-ban távozott, de 2012-ben, filmbeli fia, Novák Csaba halálakor pár rész erejéig, 2018 szeptemberében, a húszéves jubileum alkalmából pedig két hétre visszatért az RTL Klub napi sorozatába. 

Ezt is szeretjük