Faragó András 130 kiló is volt: a színészt fogyása után alig ismerni fel
Faragó András egy hónap alatt adott le tíz kilót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Faragó András hangját ezer közül is felismernénk, mivel rengeteg amerikai filmben hallhattuk. Ám könnyen lehet, ha valaki manapság találkozik vele az utcán, kizárólag jellegzetes orgánuma alapján tudja beazonosítani, hiszen az utóbbi esztendőkben annyira lefogyott, hogy alig ismerni fel.

A színészt vasakarattal áldotta meg az ég, rendíthetetlen kitartásának köszönhetően először a dohányzásról szokott le, majd az életmódváltáson volt a sor. Korábban volt olyan is, hogy 150 kilót mutatott alatta a mérleg, bár az utóbbi években látványosan vékonyabbak a vonalai, a jojózás őt sem kerülte el, de ennek kiküszöbölésére is talált megoldást. 

Faragó András fogyása

Legutóbb egy barátjától hallott tisztítókúrával indította be a fogyását: saját bevallása szerint az étkezésben nagyon nyitott az új dolgokra, egyetlen dologhoz viszont ragaszkodik: a húsételekről képtelen lemondani.

A bal oldali kép 2012-ben készült róla, míg a jobb 2020 márciusában 56. születésnapján.
A bal oldali kép 2012-ben készült róla, míg a jobb 2020 márciusában 56. születésnapján.
Fotó: Facebook/Faragó András

- Békés megyeiként csak olyan diéta érdekel, amely során kolbászt lehet enni, mással nem is próbálkozom - árulta el a Story magazinnak.

A kúra nagyon hatásosnak bizonyult, miután belekezdett, szélsebesen olvadtak le róla a kilók. Egy hónap alatt 130-ról 120-ra csökkent a súlya. Cukorbetegségéből adódóan már megszokta, hogy limitálnia kell a szénhidrátfogyasztást, de most úgy döntött, hogy a tésztát és a kenyeret is teljesen kiiktatja.

- Száműztem a tejtermékeket, de eszem például túrót, azt tojásfehérjével, citrommal, vízzel és zsiradékkal készítem el. Nem sütök olajban, csak zsírban, ami egészséges.

Új szabályrendszerének köszönhetően két számmal lett kisebb a ruhamérete is. Tele van energiával, amit a sportnak köszönhet: majdnem mindennap egy órát edz, és a nordic walking is az élete része lett. 

Fásy Zsüliett látványos fogyása

Fásy Zsüliett 43 kilós fogyása után nem csak a ruhatárát cserélte le, új cipőket is kellett vennie, mert leestek a vékonyabb bokájáról. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen látványosan lefogyott.

Ezt is szeretjük