Ezért nem tetszett a nézőknek? Tóth Gabi nagyon merész volt a színpadon

Tóth Gabi nagy álma volt, hogy kijusson az Eurovíziós Dalfesztiválra.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi nagy álma volt, hogy ő képviselhesse hazánkat az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, Bakuban. A 24 éves énekesnőt az m1-en sugárzott első elődöntőben a nézők juttatták tovább Nem kell végszó című dalával.

Az első fellépőruhájára sokan azt mondták, nem volt elég extravagáns, nem hozta vele a tőle megszokott gabis stílust, míg a dalt a zsűri szívesebben hallotta volna angolul. A Megasztár felfedezettje módosított a produkción: a hétvégi döntőben csak pár sort énekelt magyarul, ruhája pedig igazán merész lett, talán túlságosan is. A nézőknek mindenesetre nem az ő előadása tetszett a legjobban, már nem szavazták be a legjobb négy közé sem.

A négy legjobb Caramel, Heincz Gábor Biga, a Király-testvérek és a Compact Disco lett, Magyarországot utóbbiak képviselik az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Nézd meg, melyik fellépő állt a legkülönlegesebb külsővel színpadra!

Ördög Nóri legszexibb x-faktoros ruhái

Ördög Nóri az idei X-Faktor élő műsorai során is gyakran viselt olyan ruhákat és kiegészítőket, melyek kiemelték kislányos báját, de dögös dívaként is láthattuk a színpadon. Összességében nagyon stílusosan vezette a 2011-es X-Faktor élő adásait, így nem csoda, hogy a tehetségek mellett az ő megjelenése is a figyelem középpontjában volt.

Ezt is szeretjük