Kiderült, Esztergályos Cecília mit akart plasztikáztatni: ezért nem vállalta a sebész
Dr. Krasznai Zsolt elárulta, miket vesznek figyelembe egy idősebb páciensnél, és azt is, miért mondott nemet Esztergályos Cecíliának.

esztergalyos-cecilia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

„Eddig, eddig, eddig vagyok!” - ki ne emlékezne Esztergályos Cecília sokszor elhangzott mondatára a ’90-es évek népszerű, Família Kft. című sorozatából. 

„Öreg, öreg, öreg vagyok” - ezt már október végén a Best magazinnak mesélte annak kapcsán, hogy plasztikai műtétnek kívánta alávetni magát, de a sebész nem vállalta. 

Esztergályos Cecília és a plasztika

- Tavaly elmentem egy plasztikai sebészhez, szerettem volna felvarratni a tokámat, mire az orvos azt mondta: „Nincs értelme, már túl öreg hozzá.” Azóta nem foglalkozom ezzel, mert ha igen, szomorú és depressziós leszek - osztotta meg a hetilappal a 2022 januárjában 79. születésnapját ünneplő sztár.

esztergalyos-cecilia2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Dr. Krasznai Zsolt a Reggeliben azt mondta, több mint egy évvel ezelőtt történt az eset, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt a korára és az általános állapotára hivatkozva utasította vissza. 

- Nem is nálunk sok mindennel próbálkozott előtte - szerintem teljesen fölösleges beavatkozásokkal, szálbehúzással stb., és ráadásul nem is nézett ki jól, nem volt természetes a végeredmény. Ez az általános állapotát nem rontja, de a külsejét igen, és több hétig tart, mire meggyógyul, és az utcára ki tud menni. Ezek után próbálkozott azzal, hogy egy végleges megoldás reményében eljön hozzám. Mind a kora, mind az általános állapota miatt döntöttem úgy - és szerintem jól döntöttem -, hogy nem vetjük alá egy ilyen műtétnek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A hazai sztárok leghíresebb és legnépszerűbb plasztikai sebésze azt is elárulta az RTL Klub műsorában, hogy annak idején a néhai Mary Zsuzsit is plasztikázta, de neki is mondott nemet. (Az énekesnő 2011 karácsonyán, 64 évesen hunyt el - a szerk.)

krasznai-zsolt
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Amikor először operáltam, egy nagyon jó testfelépítésű, nagyon jó karban lévő hölgy volt, és tudta is viselni azt a műtétet. 61-62 éves volt, amikor először operáltam, de amikor másodjára jelentkezett, én magam mondtam azt többszöri találkozás után, hogy „Zsuzsi, most már nem”. Elvégeztünk vizsgálatokat, és változott az első műtét óta az állapota, ezért mondtam nemet. Jó döntés volt, mert három-négy hónappal később elhunyt.   

Csonka András ráncfeltöltése

Már nem olyan meglepő, hogy vannak férfiak, akik kés alá fekszenek a kisimultabb, fiatalosabb külső érdekében. Hazai hírességeink között is akadnak páran, akik nyíltan vállalják, hogy alávetették már magukat szépészeti beavatkozásoknak. Csonka András is feltöltette ráncait, de nagyon megbánta, hogy rávette magát a műveletre, ugyanis nem azt az eredményt kapta, amire számított.

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük