Ő Esztergályos Cecília hatodik férje: ezért Péter az igazi már 37 éve

Esztergályos Cecília rajongásig szereti a férjét a mai napig.

Esztergályos Cecília hatodik férje
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Esztergályos Cecília öt házassága futott zátonyra, mielőtt megtalálta az igazit hatodik férje személyében, akivel lassan már negyven éve házasok. 

Balettművészként kezdte pályafutását a hatvanas években, az évtized végén színészi diplomát vehetett át, hamarosan ismert és népszerű színésznő vált belőle. A kilencvenes években a Família Kft. című sorozat Ágicájaként szerzett még több rajongót. 

Esztergályos Cecília hatodik férje

Esztergályos Cecília a nyolcvanas években ismerkedett meg Fonyódi Péterrel, a pszichológia és a kommunikáció doktorával. Nagyon mély szerelem szövődött közöttük. Ezek a gyönyörű érzések azóta sem múltak el kettejük között.

Esztergályos Cecília és férje, Fonyódi Péter a TV2 Tények pluszban.
Esztergályos Cecília és férje, Fonyódi Péter a TV2 Tények pluszban.
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Emlékszem, 37 évvel ezelőtt, egy májusi napon költöztünk össze. Igazából már azon az őszön megkérte a kezem, de

csak négy évvel később, szeptember 2-án mondtam neki igent, mert négy évig gondolkodtam. Azóta sem bántam meg.

- Szeretjük egymást, és van mire büszkének lennünk a másikban. Ráadásul megvan az az előnyünk is, hogy bármikor el tudunk vonulni egy kicsit, hiszen a házunkat úgy alakítottuk ki. Azt hiszem, ez a mi hosszú házasságunk egyszerű titka -mesélte a Story magazinnak Esztergályos Cecília, aki sokáig albérletben élt Péterrel, ma már azonban van egy tágas, 300 négyzetméteres házuk. 

A házaspár 2020 őszén Budapesten.
A házaspár 2020 őszén Budapesten.
Fotó: Profimedia

- Azt hiszem, lenyugodtam. Nem is tehetek mást, különben megint balesetet szenvedek, és nem lenne jó, ha ismét kiugrana a csípőm. De viccet félretéve, én ebben a házasságomban megtaláltam a nyugalmamat. A férjem nagyon okos, művelt ember, aki a képzettségével mindig is elvarázsolt. Én pedig tartozom neki annyival, hogy a nyolcvanadik születésnapomhoz közeledve végre már csak róla meséljek. 

A Família Kft. szereplői így néznek ki ma

„2022, június 11.-én, 23 évvel a Família kft történetének lezárása után, egy napos szombat délelőttön így nézünk ki. Néhányan összejöttünk egy szokásos kávézós-reggelizős-traccsolós randira” - árulta el Csonka András a bejegyzésben, amelyen Spáh Dáviddal, Baranyi Lászlóval, Dzsupin Ibolyával, Esztergályos Cecíliával és Spáh Károllyal mosolygott együtt.

A Família Kft. szereplői egy képen: így néznek ki 23 évvel a sorozat lezárása után

A Família Kft. főszereplői a mai napig összejárnak egy-egy találkozásra. 2022-ben meg is örökítették az alkalmat.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük