Eszményi Viktória és Heilig Gábor 45 éve álompár: egy évig titkos volt a kapcsolatuk
Eszményi Viktória egy másik férfival alkotott egy párt, amikor beleszeretett Heilig Gáborba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azokat a sztárpárokat szokták az álompár szóval illetni, akik az élet minden területén kiegészítik egymást. Eszményi Viktória és Heilig Gábor esetében megállja a helyét a jelző, az énekesnő és zeneszerző férje 45 éve társai egymásnak jóban és rosszban.

A közös munka hozta össze őket, egy szovjet koncertturnén ismerkedtek meg a ’70-es években. Heilig Gábor 1976-ban írt dalt először későbbi párjának, az első duettjüket pedig 1979-ben készítették el. A stúdióban együtt töltött hosszú órák alatt az érzelmek is kialakultak, ám románcuk a kezdetekkor még nem kaphatott zöld utat.

Eszményi Viktória és Heilig Gábor 45 éves kapcsolata

Az énekesnő akkor egy másik férfival alkotott egy párt, így egy éven keresztül titkolniuk kellett, hogy egymásba szerettek. Bár az akkor 23 esztendős előadó eleinte kifejezetten izgalmasnak találta a lopott csókokat és titkos találkákat, végül döntenie kellett. Szakított előző párjával, hogy alkotótársával kezdjen új életet.

Annak ellenére, hogy ekkor már semmi akadály nem állt a kapcsolat útjába, a nehézségeknek még nem volt vége. A szűkös anyagi helyzetük miatt nem tudtak saját lakásba költözni, így kénytelenek voltak a zenész szüleivel összebútorozni.

- Nem volt könnyű sem neki, sem a szüleinek, sem nekem, amikor pénz és lakás híján beköltöztünk a szülei lakásába. Egy évig szinte semmit nem vettünk, csak hogy legyen végre egy saját kicsi kis otthonunk - mesélte Eszményi Viktória a Best magazinnak 2020 tavaszán.

A cikk az ajánló után folytatódik

Végül 1983-ban kötötték össze az életüket, közös fiuk, Tamás ugyanabban az évben jött a világra. Nem titkolják, az ő házasságukban is voltak hullámvölgyek. 2001-ben rövid időre külön is költöztek egymástól, ám a mosolyszünet nem tartott sokáig, az ideiglenes szakítás után csak még inkább megbecsülték a másikat.

45 éves házasokként ma a legnagyobb harmóniában élnek, és semmit sem csinálnának másképp, ha visszaforgathatnák az idő kerekét.

- Éppen a napokban mondtam Gabinak, ha most megkérné a kezem, újból hozzámennék - ezt már 2021 augusztusában árulta el a lapnak.

A legösszetartóbb magyar sztárpárok

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk olyan hazai sztárokat, akik már több mint húsz éve élnek boldog házasságban. 

Ezt is szeretjük