9 év után lecserélték az Észbontók műsorvezetőjét: Kovács Áron helyett ő vezeti a 10. évadot
Jubileumi, 10. évadával tér vissza az Észbontók, ám azt már nem a megszokott házigazda, Kovács Áron vezeti, hanem Kiss Ádám.

kovacs-aron-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"A VIASAT2 és a VIASAT FILM bevezetése mellett fejlesztjük a VIASAT3 és VIASAT6 kínálatát is, amiben nagy szerepe lesz a saját gyártású tartalmaknak. Ennek részeként különleges jubileumi évaddal tér vissza az Észbontók is, amely számos meglepetést tartogat majd a műsor rajongóinak" - jelentette be Benda Gergely, az Antenna Entertainment ügyvezető igazgatója.

A 10. évadban a játékosokat és a celebeket új házigazda várja, a jubileumi epizódokban a népszerű humorista, Kiss Ádám garantálja a felhőtlen szórakozást. 

Az Észbontók új műsorvezetője

Az Észbontók 2013 áprilisában indult a VIASAT3-on. A műsorvezetője Kovács Áron lett, aki a Nyered ha Mered című kvízműsorral már belopta magát a csatorna nézőinek szívébe. A hazai fejlesztésű, humorban bővelkedő vetélkedő 10. évadában már nem ő, hanem Kiss Ádám lesz a produkció házigazdája. 

kiss-adam
Fotó: VIASAT3

- Nagyon örülök, hogy részese lehetek az Észbontóknak és a jubileumi évadnak, hiszen a humor a lételemem, ennek a műsornak pedig egyetlen célja van: hogy megnevettesse a nézőket és a játékosokat is. Bár számomra az IQ csak egy számot jelent, köszönöm a lehetőséget, hogy egy olyan műsor házigazdája lehetek, ahol végre én is okosnak érezhetem magam - mondta a humorista.

A különleges évad mellett a produkció készítői még egy újdonsággal készülnek a közönség számára: premier előtt jön a VIASAT3-ra az Észbontók Best Of, amiben a nézők az előző szezonok legszórakoztatóbb pillanatait élhetik át újra. A rendhagyó adások során a kedvenc hírességek is visszatérnek majd, hogy elmeséljék a műsorral és a játékostársakkal kapcsolatos élményeiket. 

kovacs-aron
Fotó: VIASAT3

2021 októberében derült ki, hogy A VIASAT3 után a Life TV-vel szerződött le Kovács Áron és az Észbontók stábja, ahol hasonló, de új műsorral jelentkeznek.

- Az egész stáb, köztük Kovács Áron, a műsorvezető, valamint a kreatív producer, a főszerkesztő, a castingosok és az adásszerkesztők is a Life TV-hez igazoltak, ahol az Észbontókhoz hasonló műsort fognak készíteni - erősítette meg Kiss Péter, a csatornát működtető Media Vivantis Zrt. programigazgatója a Sorozatwikinek, aki azt is hozzátette, megvásárolták a műsor eredeti, Pretty Smart címet viselő nemzetközi formátumát.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az Antenna Group magyarországi portfóliójában március 24-én alakul át a két csatorna: az AXN, a VIASAT3 és a VIASAT6 a megszokottak szerint, a Sony Max viszont VIASAT2, míg a Sony Movie Channel VIASAT FILM néven szórakoztatja tovább a hazai közönséget.

A SONY MAX helyére érkező VIASAT2 leginkább a női közönségnek szolgál majd különleges tartalmakkal. Az izgalmas nemzetközi felhozatalban a romantikus vígjátékok és főzőműsorok mellett vadonatúj dráma- és bűnügyi sorozatok, valamint valóságshow-k várják a nézőket. A Sony Movie Channelt felváltó VIASAT FILM a világ legnagyobb stúdióinak kasszasikereivel, klasszikus és kultikus filmekkel lepi meg a nézőket, de tematikus hetekkel és filmmaratonokkal is kikapcsolódást nyújt majd a szürke mindennapokra.

A Magyarország, szeretlek! új műsorvezetője

A Duna Televízió megújulásával a Magyarország, szeretlek! is látványos változáson megy át. A szórakoztató vetélkedő új házigazdát kap, emellett a csapatkapitányok is újak lesznek. Az ország közkedvelt vetélkedő show-műsorának tizenegyedik évada 2022. január 30-án debütált.

Cover-fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük