Ritka kép! Erős Antónia huszonévesen is igazi bombázó volt
Erős Antónia fiatalkorában is ugyanaz a szigorú szépség volt, mint most, nem sokkal a 40. születésnapja előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia 2009. július 29-én adott életet ikreinek, emiatt aztán hosszú hónapokig nem találkozhattunk vele a tévék képernyőjén. A 39 éves sztármami csak idén márciusban tért vissza az RTL Klub Híradójába, hogy újra Szellő Istvánnal együtt olvassa fel nekünk a híreket.

A sikeres műsorvezető és újságíró napjaink egyik körülrajongott tévés személyisége, és habár az anyaság csak még szebbé tette, fiatalkorában is igazi bombázó volt. A fotó tanúsága szerint Antónia ugyanaz a szigorú szépség volt húszas éveiben, mint most, néhány héttel negyvenedik születésnapja előtt.

A legnépszerűbb hírolvasó

A Szigetváron született híresség pályafutását a Kaposvári Városi Televízió riportereként kezdte, majd 1995-ben az MTV Pécsi Körzeti Stúdiójának szerkesztő-riportere lett.

1998-ban került az RTL Klubhoz, amelynek a mai napig munkatársa, népszerűségéről pedig mindent elárul, hogy kétszer választották meg a legnépszerűbb női műsorvezetőnek.

Igazi példakép

A UPC idei felmérése szerint ő legnépszerűbb hírolvasó a tévénézők körében, győzelmével pedig olyan ismert tévéseket ütött ki a nyeregből, mint Szellő István, D. Tóth Kriszta, Bárdos András, Pachmann Péter vagy Máté Krisztina - ők természetesen mind az élvonalban végeztek.

Érthető Erős Antónia töretlen népszerűsége, hiszen a visszafogott stílusáról ismert sztármami 1997 óta él boldog házasságban férjével, Tóth Lászlóval, következetesen kerüli a különféle botrányokat és műcirkuszokat, amikor viszont közszereplést vállal, azt kizárólag nemes célból teszi.

A 25 éves kora óta cukorbetegségben szenvedő Erős Antónia ugyanis Egy csepp figyelem néven egy alapítványt hozott létre, amely a cukorbetegség megelőzéséért és korai felismeréséért küzd.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük