Erős Antónia szülés után fél évvel dögösebb, mint valaha
Erős Antónia ikrei születése óta főállású anyaként dolgozott, de most visszatér az RTL Klub Híradójába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antóniával utoljára tavaly júliusban találkozhattak a nézők az RTL Klub Híradójában. A gyönyörű műsorvezetőnőnek ugyanis 2009. július 29-én megszülettek ikrei, akik a Szonja Mária és Mátyás Iván nevet kapták büszke szüleiktől, Antóniától és férjétől, Tóth Lászlótól, akivel 1997 óta él boldog házasságban.

Szülés után is szexi (Képek: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Az azóta eltelt időszakban a 39 éves Antónia főállású édesanyaként otthon maradt, ám jövő hétfőtől esténként kimenőt kap a gyerekek mellől, hogy Szellő István oldalán ismét elfoglalja helyét a műsorvezetői székében.

Minden hétköznap hallhatjuk majd tőle a híreket

Erős Antónia és Szellő István a korábbi gyakorlat szerint hétköznaponként vezeti majd a legnézettebb esti hírműsort, hétvégén pedig Kumin Viktória várja a nézőket, adta hírül az RTL Klub.

Habár két kis csöppségnek adott életet, Erős Antónia csodásan néz ki ikrei megszületése után, sőt, ragyogóbb, mint bármikor valaha. 1998-tól dolgozik az RTL Klubnál, és nem véletlen, hogy az azóta eltelt több mint egy évtized alatt kétszer is megválasztották a legnépszerűbb női műsorvezetőnek.

Fényes karriert futott be az évek során

A Szigetváron született Antónia érettségi után egy évig napközis nevelőként dolgozott, majd a kaposvári tanítóképző elvégzése után, 1993-ban lett a kaposvári televízió riportere. Tehetségére hamar felfigyeltek, az ELTE média szakának elvégzése közben már az MTV Pécsi Körzeti Stúdió szerkesztő-riportereként dolgozott, ahonnan az RTL Klubhoz vezetett útja.

Sokan nem tudják Antóniáról, hogy 25 éves kora óta cukorbetegséggel küzd.

Ezen kívül Egy csepp figyelem néven alapítványt hozott létre, amely a cukorbetegség korai felismeréséért és megelőzéséért küzd.

Ezt is szeretjük