Erős Antónia zöld ruhája telitalálat volt: csodásan illett a vörös hajához
Erős Antónia híradós ruhája bejött a nézőknek, szerintük gyakrabban is bújhatna zöldbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antóniának nagyon jól állt az a zöld, pálmalevelekkel díszített ruha, amelyben a minap az RTL Klub Híradóját vezette. 

A kreáció színe összhangban volt a türkiz fülbevalóval, amik együttesen remekül illettek az ötvenéves tévés vörös hajához. 

Erős Antónia zöld ruhában

"Zöld-zöld-zöld... Ritkán hordom ezt a színt, pedig ilyenkor mindig rájövök, hogy szeretem" - írta a képhez. 

A kommentelők szerint is hordhatná gyakrabban ezt a színt, mert remekül áll neki, kiemeli a hajszínét. 

"És milyen jól is áll! A vörös hajhoz egyébként is!"

"Gyönyörű minden! Ez a vörös-zöld kombináció nagyon jól áll Neked!"

"Pont azt beszéltük a párommal, ahogy néztünk a tévében, hogy "milyen jó az Antónia ruhája"! Hordj több zöldet (habár neked minden szín jól áll)."

A cikk az ajánló után folytatódik

Erős Antónia képernyős megjelenéséért stylist felel, vele egyeztet, miben jelenik meg az adott napon a Híradóban. Vannak ruhák, amiket civilben vagy a hétköznapokon nem viselne, de több mint 20 év híradózás után megtanulta, mi mutat jól a tévében. 

Bár a világjárvány egyik változtatásaként láthattuk állva is Híradót vezetni, amikor Szellő Istvánnal adásnaponkénti váltásban hol egyikük ült a híradós pult mögött, hol a másikuk, általában csak deréktól felfelé láthatják őket a nézők. Egy-egy különleges ruha esetében Erős Antónia ezt sajnálja, így néha a kedvenc kreációit egész alakos fotón is megmutatja a közösségi oldalán - a rajongói nagy örömére. 

Erős Antónia szexi bőrruhái

A ruhái igazodnak a hírműsorhoz: nem mutatnak túl sokat, de időnként azért láthatunk a tévésen egy-egy, a szokásosnál dögösebb darabot. Erős Antóniát hol a televízió képernyőjén, hol egy rendezvényen vagy díjátadón többször is láthattuk már bőrruhában. Képes összeállításunkban ezekből gyűjtöttünk össze párat. 

Ezt is szeretjük