Erős Antónia dögös miniszoknyában mutatta meg magát: az 50 éves híradós szenzációsan nézett ki
Képeken 50 feletti magyar női sztárok, akik igazi stíluskirálynők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan szoktak azzal viccelni, hogy a híradósoknak nincs is lábuk, mivel a hírolvasó pult takarásában nem látjuk őket deréktól lefelé. Persze, ez csak poén, ám az tény, hogy az RTL Klub Híradójának műsorvezetőit csak ritkán láthatjuk tetőtől talpig.

Épp emiatt még nagyobb hatást gyakorol a rajongókra, ha Erős Antónia a megszokottól egy kicsivel bevállalósabb szettben jelenik meg valahol. Az ötvenéves tévés minden alkalommal nagyon csinos, amikor a nagyvilág történéseit osztja meg a nézőkkel, ám mivel egy komoly műsorban dolgozik, szigorú szabályok határolják be az öltözködését: például a szexi darabok tiltólistán vannak.

Erős Antónia dögös miniszoknyában

Egy rendezvény azonban egészen más tészta, ilyenkor szélesebb skálából választhatja ki az adott napra tervezett öltözékét. Így is tett, amikor a Grassalkovich Antal Általános Iskola tanulóinak tartott előadást, egy extra rövid farmerminiben mutatta meg formás lábait. Az itt készült képek hatalmas sikert arattak az Instagram-oldalán, a követői nem spóroltak a dicséretekkel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem csupán a jó géneknek köszönheti fittségét, keményen megdolgozik azért, hogy ilyen szenzációs formában maradjon.

- Szerintem negyven fölött nincs az az adottságú ember, akinek mozgás nélkül kondícióban marad a teste. A legboldogabb lennék, ha heti ötször el tudnék menni edzeni - ennek a férjem a megmondhatója, aki ezen a téren mindig megpróbál a földön tartani - nagyon szeretek edzeni - mesélte a Liluland műsor vendégeként 2020 októberében.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remekül nézett ki Erős Antónia a farmer miniszoknyában, illetve további ötven feletti magyar hírességek dögös szettjeit is megmutatjuk.

Ezt is szeretjük