Erős Antónia szexin kivágott ruhában pózol a címlapon: ritkán látni így a híradóst
Erős Antónia gyönyörű és nőies ruhákat viselt a Szellő Istvánnal közös fotózáson.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antóniát a nézők mindig csinos, stílusos és egyedi ruhákban láthatják az RTL Klub képernyőjén. Sajnos a kreációkat csak deréktól felfelé tekinthetjük meg a tévében, de a híradós néhányat egész alakos fotón is megmutat a közösségi oldalain. 

Így tett azokkal az alkalmi ruhákkal is, amiket a Story magazin téli különszámának címlapos fotózásán viselt. Szellő Istvánnal egy Bond-filmbe is beleillettek volna: elegánsak és vonzóak voltak

Erős Antónia kivágott ruhában

Több mint húsz éve vezetik együtt az RTL Híradót: 1998 februárjában találkoztak először a csatorna hírműsorának szerkesztőségében, majd április 3-án szerepeltek együtt a képernyőn. Szellő István széles mosollyal köszöntötte leendő műsorvezetőtársát, akivel hamar megtalálták a közös hangot. 

- Nagyon kedves, nagyon közvetlen volt. Egyszerű tévés lányként, aki feljött vidékről, azt gondoltam, majd mindenki nagyképű lesz itt Budapesten, de István erre hamar rácáfolt. Sokat segített nekem abban, hogy könnyen befogadjanak a kollégák, és abban is, hogy mielőbb felvegyem a fővárosi tempót, és vidéki lányból budapesti híradós legyek - emlékezett vissza a lapban Erős Antónia. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Én először egy bemutatkozó videón láttam őt. Akkor még hosszú volt a haja, de mire feljött Budapestre, levágatta. Egy ideig úgy ment a munka, hogy miután vége lett az esti Híradónak, még egyszer próbaként megcsináltuk az egészet Antóniával, hogy gyakoroljon. Ezek alatt kezdtünk egyre többet beszélgetni egymással. Aztán úgy alakult, hogy a férjével is jó barátok lettünk - árulta el Szellő István. 

Erős Antónia a Facebook-oldalán több képet is megosztott a ruhákról, amiket a fotózáson viselt. Az oldalán kivágott, fekete kreációban nagyon dögös volt, így csak ritkán látjuk. 

Ezt is szeretjük