Erős Antónia szexi sortban pózol Szellő István mellett - Újra együtt híradóznak
Erős Antónia és Szellő István augusztus 3-tól ismét együtt vezetik az RTL Klub Híradóját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia rendhagyó fotót posztolt tegnap késő délután Szellő Istvánnal. Az RTL Klub két műsorvezetője hosszú idő után újra együtt vezetheti hétköznaponként a Híradót. 

A két tévés posztja azért is különleges, mert nem a képernyőn megszokott ruhákban láthatóak. 

Erős Antónia és Szellő István újra együtt

Erős Antónia és Szellő István a koronavírus miatti óvintézkedésként 2020. március 16. óta egyedül vezette az esti híradót. Öt hónap kihagyás után tegnaptól ismét a megszokott műsorvezető-páros köszöntötte a nézőket. 

A jó hírt a 49 éves sztár a közösségi oldalán is megosztotta. A képen még mindketten hétköznapi ruhában, Szellő hosszú farmerben, Antónia egy szexi, rövid sortban látható. A kommentelők nagyon örültek, azt írták, hiányolták már a kettősüket. 

"Helyes és végre hogy megint egy páros lesztek! Remélem, Szellő a híradó végén ismét humorizál majd!" - írta az egyik hozzászóló. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Megint ez lesz” mindjárt kezdünk! 😂

Antónia Erős (@erosantonia) által megosztott bejegyzés,

Amikor felvették az elegáns ruhájukat, az 53 éves tévés bele is fogott adás előtt a viccelődésbe. 


Szellő István a Híradó végén nem egyszer kollégájának, a késő esti híradót vezető Rábai Balázsnak üzent viccesen. Ő március 15-én vezette utoljára a hétvégi híradót Szabados Ágnessel. Vasárnap este óta ők is újra együtt láthatóak a képernyőn. 

Erős Antónia dögös ruhákban

Erős Antóniát évtizedek óta szebbnél szebb ruhákban, tökéletes sminkkel és frizurával láthatjuk az RTL Klub Híradójában. A 49 éves tévést ugyanakkor a képernyőn csak deréktól fölfelé láthatjuk. Időnként megmutatja egész alakos fotókon is, milyen darabokat választott kis számára a stylistja.

Ezt is szeretjük