Ernyey Béláról ritkán látott fotó került elő - Fiatal színészként hollywoodi filmsztárnak nézett ki
Ernyey Béla piszkosul sármos férfi volt fiatalon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ernyey Béla 1966-ban, 24 éves korában vált hirtelen népszerűvé, ugyanis ebben az évben játszotta el a  Princ, a katona főszerepét. A nők rajongtak a sármos színészért és íróért, aki a mai napig nem veszített a vonzerejéből. Fiatalkorában pláne nem panaszkodhatott, ezt egy 1976-ban készült fotója is igazolja, melyen úgy néz ki, mint a hetvenes évek hollywoodi filmsztárjainak egyike.

Ritkán látott fotó került elő róla

A 76 éves sztár rendszeresen használja hivatalos Facebook-oldalát, ahol tartja a kapcsolatot rajongóival. Sűrűn posztol friss fotókat magáról, a helyekről, melyeket meglátogat, de a gyönyörű feleségéről is lehet találni képeket. Nemrégiben azonban egy különleges felvétellel lepte meg rajongóit, melyet 1976-ban, 34 éves korában készített róla Los Angeles-ben a legendás Szipál Márton fotóművész, aki két évvel ezelőtt hunyt el.

ernyey béla fiatalon
Fotó: Facebook/Ernyey Béla Hivatalos/Szipál "Martin" Márton

Ernyey ezen a képen úgy néz ki, mint egy vérbeli hollywoodi filmsztár, nem csoda, hogy a hatvanas és hetvenes években sok nő rajongott érte.

A Princ, a katonán kívül rengeteg más alkotásban is feltűnt, például a Bolondos vakációban, A szeleburdi családban vagy Az aranyifjúban. A színészkedés mellett volt saját műsora is a Magyar Televízióban, mely Hölgyválasz címen futott. Több könyvet is írt, a legelső 1987-ben jelent meg Az álmok veszélyes dolgok, a legújabb pedig 2017 őszén Zoknihossz címmel.

Ő Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire gyönyörű Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége, Dóra, akit 2009-ben vett el feleségül. Kapcsolatukban nem sokan hittek, egyesek csak rövid időt jósoltak nekik, azonban ők erre rácáfoltak, és a mai napig boldogan élnek együtt.

Ezt is szeretjük