Gyönyörű nő Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége - Dórával két hét után összeköltöztek
Ernyey Béla és felesége, Dóra az első találkozásukkor tudták, hogy megtalálták az igazit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ernyey Béla és Balaton Dóra az első találkozásukkor megérezték, hogy megtalálták az igazit, ilyen társra vágytak mindig is. Az érzéseik olyan erősek voltak, hogy nem tudtak, később pedig már nem is akartak nekik ellenállni. 

Nem a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt tartottak belemenni a kapcsolatba, hanem azért, mert a találkozás olyan elementáris erővel hatott rájuk, hogy ettől kicsit megijedtek. 

Ernyey Béla és felesége 

- Béla az értelme, intellektusa mellett mint férfi is rendkívüli. Ritka, hogy az ész, a különleges megjelenés és az elképesztő humorral kevert lazaság egyaránt jelen legyen egy emberben - mesélte a Story magazinnak a jogász Dóra. 

- Dóri nemcsak gyönyörű, okos és intelligens nő, de fiatal kora ellenére konzervatív, kozmopolita értékrendet képvisel és abban hisz, amiben én is. Egy nő, aki nemcsak a társam, hanem a szerelmem és a cinkosom is, ráadásul egy cseppet sem sznob, és valódi ínyenc - áradozott feleségéről a színész, író. 

A cikk az ajánló után folytatódik

2008 májusában ismerkedtek meg, 2009 júniusában Kalocsán templomi, decemberben Bécsben polgári esküvőn keltek egybe. Az elmúlt 12 évben - főleg kapcsolatuk elején - rengeteg bántást kaptak a köztük lévő korkülönbség miatt, folyamatosan védekezniük kellett. 

- Mi a kezdetektől fogva annyira éreztük egymást, hogy már a megismerkedésünk után két héttel összeköltöztünk. Szívünk szerint még ennél is gyorsabban történt volna minden, csak azért "húztuk be a féket", mert mindkettőnkben volt félelem: mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen - vallotta be a 78 éves sztár. 

Az idő őket igazolta, nincs szükségük arra, hogy bizonygassák, mennyire boldog és harmonikus a kapcsolatuk, mára a korkülönbség ellenére is elfogadták őket, sokan példaként emelik ki őket. 

Fotókon Ernyey Béla gyönyörű felesége

Ernyey Béla és felesége májusban ünnepelték megismerkedésük 12. évfordulóját. A sztár ebből az alkalomból kiposztolta a Dóráról készült legjobb fotóját. Nem csodálkozunk, hogy egyből beleszeretett, a felvételről sugárzik a nő szépsége és kedvessége. 

Ezt is szeretjük