Erdélyi Tímea soványságát sokan szóvá tették - Műtétre is szüksége volt
Erdélyi Tímeánál olyan betegséget diagnosztizáltak, ami miatt sürgősen kés alá kellett feküdnie.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Tímeát 2000-ben ismerte meg az ország a Barátok közt Tildájaként. Az akkor mindössze 17 éves színésznő két évig szerepelt a sorozatban, ám ez a viszonylag rövid idő is elég volt ahhoz, hogy az emberek felfigyeljenek rá: 2002-ben Magyarország legszexisebb nőjének választották meg. 

Az elmúlt 18 esztendőben rengeteg dolog történt vele: 2008-ban elvégezte a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, valamint az egyre nagyobb szerepek és a szerelem is rátalált. A színházba járók a Karinthy Frigyes színházban találkozhatnak vele, a tévénézők pedig A mi kis falunkban láthatják: Erika unokatestvérét, Ildikót alakítja, aki érdekből hozzáment Lacihoz. Egy dolog állandónak bizonyult az életében, nádszálkarcsú maradt.

Erdélyi Tímea vékony alakja

- Azzal küzdöttem, amiért rengeteg nőtársam irigy volt rám: nem tudtam hízni, sokáig nagyon sovány voltam. Viccesen elhangzottak olyan mondatok, hogy "Megöllek, milyen vékony vagy mindig!" - árulta el a Hot! magazinnak .

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I feel good☀️

Timea Erdélyi (@erdelyitimo) által megosztott bejegyzés,

Emiatt egy sürgős műtéten esett át: annyit árult el, hogy azonnali beavatkozásra volt szüksége 2020 tavaszán, a koronavírus-járvány kitörése előtt.

„Picit rendhagyóbban kezdtem ezt az időszakot, mint mindenki más, mert diagnosztizáltak nálam egy betegséget, amit nagyon gyorsan orvosolni kellett” - mesélte májusban a kultura.hu interjújában.

erdélyi tímea a mi kis falunk
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

Miután kiengedték a kórházból, gyökeresen megváltoztatta életmódját, hogy teljesen helyreállítsa az egészségét. 

- Különösen odafigyelek arra, hogy mindennap sportoljak, rengeteg vitamint szedek, nem eszem húst, nem fogyasztok tejterméket, egészségesen táplálkozom. Nagyon jól érzem magam a bőrömben! 

Fásy Zsüliett 40 kilós fogyása

Fásy Ádám lánya gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal. Az elmúlt két és fél évben viszont lépésenként, egy saját maga által hosszú távra kialakított étrenddel több mint 40 kilót fogyott. Képes összeállításunkban megnézheted, Zsülike mennyire megváltozott 22 éves korára.

Ezt is szeretjük