Erdélyi Mónika egészen fura dolgokat csinál a Youtube-on - Kislányával mesterszintre fejlesztették
Erdélyi Mónika Youtube csatornáján tombol a slime-őrület.

erdelyi-monika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónika az elmúlt egy évben lett aktív felhasználója a Youtube videómegosztó oldalnak. A felvételeken nemcsak a műsorvezetőnő, hanem kislánya, Olívia Johanna, becenevén Molly is rendszeresen szerepel. A csatornára általában játékos videókat tölt fel a sztár, de az elmúlt időszakban egyre furcsább dolgok kerülnek fel az oldalára.

Tombol a slime-őrület Mónikáéknál

A Youtube-on az elmúlt időszakban nagyon népszerűvé váltak azok a videók, amelyekben a felhasználók egy nyúlós anyagú gyurmát kotyvasztanak. Állítólag relaxáló hatású, ha a keletkezett gyurmát nyomkodják. Mónika és kislánya is kipróbálták, hogyan kell elkészíteni a nyálkagyurmát. A lányok annyira megszerették, hogy azóta több ilyen videót is gyártottak, számos slime-receptet kipróbáltak már. A felvételeken azonnal szembetűnik, hogy mind a ketten élvezik a közös anya-lánya programot. Az alábbi gyurmás videójukat közel másfél millióan nézték meg.

Mónika és kislánya mesterszintre fejlesztették a slime-készítést: itt még hungarocellt is raktak a nyúlós anyagba.

A videó alatt Mónika elmondta, minden felnőttnek azt ajánlja, hogy üljön le a gyermekével játszani. Szerinte nincs a világon ennél pihentetőbb dolog, bármilyen játékot próbálnak ki a felnőttek gyerekeikkel.

Ezt is szeretjük