Erdélyi Mónikára így felszaladtak a plusz kilók - Kőkemény diétába fogott
Erdélyi Mónika diétába fogott, és sportolni kezdett súlyfeleslege miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónikára az utóbbi időben felszaladtak a plusz kilók. Ezt a műsorvezető is érzi, ezért diétába fogott, és sportolni kezdett. A HOT! magazinnak azt mesélte, a nyári időszakban nincs problémája, sokat mozog, biciklizik, fut, de télen nem tudja rávenni magát, hogy elmenjen az edzőterembe, és otthon, a négy fal között sem tudja magát mindig rávenni arra, hogy szobabiciklire pattanjon. 

Sokféle edzésformát kipróbált már, de egyik sem lett nála tartósan nyerő. Most úgy döntött, belevág a jógázásba: otthon, videókról követi a mozgássorozatokat, ez könnyebben belefér az idejébe. Azt ugyanakkor tudja, hogy ő elsősorban nem sporttal, hanem szigorú diétával tudja majd leadni a súlyfelesleget. 

Erdélyi Mónika a TV2 vetélkedőjének játékosaként tavaly december elején.
Erdélyi Mónika a TV2 vetélkedőjének játékosaként tavaly december elején.
Fotó: TV2/Appra magyar!

- Csak akkor fogok lefogyni, ha megálljt parancsolok a kajálásnak, ezért ezerrel fogyókúrázom. Szerencsére nem vagyok édesszájú, annak ellenére sem, hogy miután cukrászatot tanultam, naponta sütök valami finomságot. Az én vesztem a tonhalas pizza és a camembert sajt, no meg úgy összességében a szénhidrátdús ételek - mesélte a hetilapnak. 

Ezt is szeretjük